Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

L’ALCALDE DE NAVÀS HA REBUT LA VISITA DELS ALUMNES DE LA COOPERATIVA SUPERCRACS

imatge

Avui 1 de març de 2017, a les 12:00 h del migdia, els alumnes de 5è de Primària del Col·legi Sant Josep de Navàs han presentat el seu projecte d’emprenedoria a l’Ajuntament en una trobada amb l’alcalde Jaume Casals, el Regidor de Promoció Econòmica Genís Rovira i la tècnica de l’àrea Mireia Chavarria.

Els alumnes treballen en un projecte de creació d’una cooperativa on elaboraran productes artesanals fets a mà. Seguint les pautes de la seva tutora l’Anna Soler i també de la mestra Eva Rosell, els vint-i-quatre alumnes que formen la cooperativa encapçalats pel seu Equip Directiu han anat explicant tot el procés de constitució i tallers que han fet fins ara. L’Alcalde, el Regidor i la tècnica hi han participat activament fent preguntes sobre el desenvolupament del projecte i també donant algunes pautes i consells.

Segons han explicat els nens i nenes, en aquests moments es troben en la fase de l’estudi de mercat. El proper divendres s’organitzaran per grups i aniran pel poble a fer enquestes a gent de diverses edats per veure quins productes preferien.

L’Alcalde i el Regidor els han mostrat tot el seu suport, oferint la seva ajuda en tot allò que creguin convenient i animant-los a continuar treballant i aprenent d’aquest projecte.

Aprofitant la visita a l’Ajuntament, els alumnes han entrat al registre una instància per tal de donar-se d’alta i sol·licitar el seu CIF. Una vegada acabada la visita, el regidor els ha lliurat el seu número de CIF per tal que puguin iniciar la seva activitat empresarial.

L’Ajuntament ha obsequiat a cada nen/a amb un fulletó d’informació turística del municipi i un pin amb el logotip de l’ajuntament.

Si voleu tenir més detalls de tot el que s’està fent podeu visitar el blog de la cooperativa:

http://5ecooperativastjosepnavas.blogspot.com.es/

Compartir:

Darrera actualització: 01/03/2017 14:23 Total visites: 2878