Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

L’aventura del Virus vol tornar a seduir els més joves de Navàs

imatge

El Consell Esportiu del Bages i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Navàs, han convocat un any més el Virus Jove 2017, sis setmanes plenes d’activitats i aventures lúdicoesportives pensades pels més joves del poble, de 3 a 16 anys, del 26 de juny al 28 de juliol i, del 4 al 8 de setembre.
L’acte de presentació es va fer dijous a la tarda a la sala d’actes de la Biblioteca amb l’aforament ple de públic familiar. La regidora d’Esports, Sara Cortina, va avançar les novetats de la nova temporada, que inclourà un espai d’acollida de 8 a 9 del matí per facilitar la conciliació familiar. El calendari de les activitats formals es faran en horari de 9 a 1 del matí, i a la tarda, de 4 a 7.
L’organització de grups es fa per cursos i es tenen en compte particularitats per mantenir la cohesió natural de colles d’amics o d’escola. Com ja és costum hi hauran activitats extres com bivacs, un sopar popular i el fi de curs a l’Illa Fantasia.
Com a novetat hi hauran dues sortides pels grups més grans a l’Open Camp de l’Estadi Olímpic de Barcelona, on es podran viure experiències singulars com interactuar amb el simulador de futbol més avançat del món, jugar a bàsquet en una pista amb tecnologia integrada, pilotar una motoGP, i córrer 100 metres a la pista d’atletisme, entre altres proves.
Les inscripcions s’han de formalitzar i es podran pagar a l’OAC de l’Ajuntament de Navàs avanç del 9 de juny. Enguany la documentació imprescindible per formalitzar les inscripcions són el full d’alta, el rebut de la transferència bancària, fotocòpies del DNI del pare o mare, targeta sanitària, carnet de vacunes actualitzat i carnet de família nombrosa o monoparental si s’escau, el qual donarà dret a un 20% de descompte.
L’any passat el Virus Jove 2016 va superar els 300 inscrits.

Compartir:

Darrera actualització: 29/05/2017 19:07 Total visites: 3323