Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

L’Eix fa podi al Campionat d’Espanya de Fit-Kid

imatge

El dia 29 d’Abril es va disputar el campionat d’Espanya de Fit-kid a Barcelona, on l’Eix de Navàs no va fallar a la cita i va aconseguir molts bons resultats.
Pel que fa a la categoria solo femení, Marina Costa va defensar la seva plaça aconseguida en el Campionat de Catalunya amb una actuació impecable. En la mateixa categoria, Laura Torrente amb un exercici de nota 10 va aconseguir l’or proclamant-se Campiona d’Espanya. En la categoria kid modalitat duo promoció, la parella formada per Guillem Cabra i Carla Gallardo van pujar al segon esglaó del podi, proclamant-se Subcampions d’Espanya. En la modalitat duo fit-kid categoria kid; Laura Torrente i Marina Costatambé es van proclamar Subcampiones d’Espanya. En la modalitat grup categoria kid, Marina Mora, Marina Costa i Laura Torrente van aconseguir una meritòria segona posició, proclamant-se també Subcampiones d’Espanya.
Finalment, en la modalitat Equip categoria kid; Guillem Cabra, Carla Gallardo, Noa Gutriérrez, Laura Vall, Êlia Castells, Laia Rodríguez, Aina Montagut, Laura Torrente, Marina Costa, Karen Fernández i Marina Mora, després d’una gran actuació i en desacord amb la valoració del jurat, no van aconseguir pujar al podi. No obstant això, les monitores Noelia Ruíz i Sandra Subirana valoren molt positivament els resultats obtinguts.

Compartir:

Darrera actualització: 05/05/2017 13:43 Total visites: 3181