Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Manel Cantero jr. i Aitor Valle fan podi al campionat català de Karate

imatge

Prop de 500 infants d'entre 6 i 13 anys de les categories benjamí, aleví, infantil i juvenil han participat aquest dissabte 4 de març en  la segona edició del Campionat de Catalunya de Karate Infantil Trofeu Ciutat de Reus  al Pavelló Olímpic Municipal.
Manel Cantero júnior ha pujat al pòdium com a primer classificat de la seva categoria i, en la tercera posició Aitor Valle, del Club Karate Cantero de Navàs.
Es tracta d'un campionat avalat per la Federació Catalana de Karate que ha organitzat la secció esportiva de l'AMPA de l'Escola Teresa Miquel i el Club de Karate Mizoguchi Sensei, amb el suport de les regidories d'Esports i de Projecció de Ciutat i de Reus Esport i Lleure.
Les modalitats de competició han estat Kata i Kumite individual, que s'han repartirit en 8 tatamis i una zona d'escalfaments. La ciutat de Reus ha ofert a familiars i acompanyants un seguit de propostes culturals i de lleure que han permès als visitants procedents d'arreu del país completar la seva estada a la ciutat.

Compartir:

Darrera actualització: 06/03/2017 11:20 Total visites: 2834