Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Millores a la piscina

Tanques a la piscina interior i passadís d'accés a la piscina exterior
Tanques a la piscina interior i passadís d'accés a la piscina exterior

Millores a la piscina

Enguany s’han fet diversos arranjaments i millores a les piscines exteriors de l’Alzineta per tal de poder gaudir la temporada de bany com cal. S’han substituït algunes de les rajoles de les piscines per unes de noves. També s’han reparat les dutxes i s’ha restaurat el mur de totxanes que estaven deteriorades. S’han pintat les portes d’accés de l’entrada principal de l’Alzineta i les d’accés a dutxes i vestidors.

A la vegada, i com a novetats, s’han fet millores en l’accés des de l’Eix habilitant un passadís amb un terra de peces de plàstic blau que fa més bona imatge i sobretot una millora significativa en la higiene del sòl de la piscina d’hivern que cal travessar per accedir a les piscines d’estiu.

Aquest passadís, a més, queda separat de la piscina gran interior per unes tanques que donen seguretat i delimiten l’espai de pas de l’espai dels nedadors.

S’ha habilitat també una nova porta baixa i ample per a l’accés de cotxets i cadires de rodes al costat del torn d’accés i sortida des de l’Alzineta.

També s’ha instal·lat una cadira per persones amb mobilitat reduïda a la piscina gran exterior que se suma a la que ja tenim instal·lada tot l’any a la piscina interior.

Compartir:

Darrera actualització: 20/08/2018 13:48 Total visites: 1343

Enllaços Externs