Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Modificació horari bus (feiners matí). A partir del dilluns 21 de gener

imatge

Es confirma l'avançament del primer bus dels dies feiners. El dilluns 21 de gener ja començarà a passar a les 06:04, en lloc de a les 06:20

Com ja us havíem informat havíem rebut comunicació del Cap del Servei Territorial de Transports de Barcelona (Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya) en la qual ens informen que amb motiu de la petició de diversos usuaris d'avançar el primer bus del matí dels dies feiners ja que no s'arribava a l'hora indicada a Barcelona. Abans aquest bus passava a les 06:20 i la proposta que fan ara és que passi a partir de les 06:04.

Aquest Servei Territorial ens dona trasllat de la petició per tal que, de conformitat amb el que s’estableix al Decret 319/1990 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei de regulació del transport de viatgers per carretera mitjançant vehicles de motor, en el termini de deu dies hàbils, pugueu efectuar les observacions que cregueu convenients. Transcorregut el termini esmentat sense que hagi tingut entrada cap manifestació escrita vostra, se suposarà la vostra conformitat i es prosseguirà la tramitació de l’expedient.

I això vol dir que de moment encara no serà vigent aquesta modificació però hi ha força números que a partir de la segona setmana de gener ja sigui així. Intentarem fer-ne notícia quan arribi la comunicació definitiva. Sobretot els i les estudiants que van a Barcelona són els que us podrà afectar en el retorn a les aules.

El motiu del retard diuen que és per la gran densitat de tràfic, proposant la sortida de Berga 15 minuts abans. El fet està en que les obres de la C-58, fan que molt tràfic utilitzi la C-16 pels Túnels de Vallvidrera, com alternativa a la C-58, comportant així molta congestió per aquesta via, que es la que utilitzem en l’horari de les 5;45 hores de sortida de Berga (6:04 Navàs).

Correguts els terminis, ara aquesta resolució ja passa a ser en ferm, i el dilluns 21 de gener ja començarà el servei amb l'horari avançat.

 

 

Compartir:

Darrera actualització: 16/01/2019 12:10 Total visites: 667