Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Navàs commemora el Dia de la Dona Treballadora

imatge

La regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament de Navàs, conjuntament amb l’entitat AMMA i altres associacions, ha preparat un seguit d’actes per a la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora a Navàs.
Aquest matí s’ha fet una concentració a les 12 del migdia a la plaça de l'Ajuntament on dues alumnes de l'Institut-Escola Sant Jordi han llegit un manifest per reclamar la igualtat de les dones treballadores.
Enguany als ja tradicionals actes centrals que se celebraran el dimecres 8 de març, s’hi sumen la projecció de la pel•lícula “Quédate a mi lado”, l’obra de teatre “Sense Pausa” i dos tallers per a dones, el primer de coaching lúdic que es realitzarà en quatre sessions de dues hores cadascuna i el segon anomenat “El tabú i jo”, on es treballaran diferents àmbits per a l’empoderament de les dones i que es realitzarà el dimecres 15 de març a la tara a la Biblioteca.
Cal destacar que enguany l’Ajuntament de Navàs ha presentat diversos projectes de subvencions a la Diputació i a la Generalitat de Catalunya que han estat acceptats i això ha permès millorar les actuacions ja previstes no només en les diades commemoratives com poden ser el 8 de març o el 25 de novembre sinó en el desenvolupament i implementació de les accions previstes al Pla d’Igualtat de Gènere de Navàs.
Als documents adjunts hi trobareu el programa d’actes, que us podreu descarregar.http://navas.cat/contingut/Noticia/tallers_cinema_i_teatre_per_celebrar_el_dia_internacional_de_la_dona_treballadora

Compartir:

Darrera actualització: 08/03/2017 16:55 Total visites: 3127