Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Navàs participa com a ponent a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat

imatge

L’Ajuntament de Navàs, a través del seu primer tinent d’alcalde Josep Casafont, participa amb una ponència a 17èna Assemblea General de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la sostenibilitat, a Tarragona, organitzades per la Diputació de Barcelona. Josep Casafont intervé a la taula rodona d’experiències locals parlant del projecte de Sobirana Alimentària.
La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat és una associació de municipis compromesos amb el medi ambient per avançar cap a un desenvolupament sostenible. Fou creada l'any 1997 i compta amb 282 ens locals adherits, incloses les quatre diputacions catalanes i la presència com a membre observador de la Generalitat de Catalunya: de tal manera que és l'espai referent i de trobada de l'administració local a Catalunya en matèria de sostenibilitat.
Al llarg la seva trajectòria, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat s'ha revelat com un magnífic instrument de treball per als municipis, un espai de trobada on els alcaldes, els regidors i els tècnics municipals han tingut l'ocasió de treballar plegats, intercanviar bones pràctiques, explicar-se on han tingut èxit i també, de vegades, quan han après d'experiències poc reeixides.

Compartir:

Darrera actualització: 08/03/2017 12:25 Total visites: 2630