Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Navàs presenta el llibre Els Vins del Pla de Bages en un espai singular

imatge

Josep Pelegrín i Marc Trilla presentaran el llibre «Els vins del Pla de Bages» al futur espai de la cultura del vi de Navàs, l’antic escorxador.

 

Dijous 13 de juliol, a les 8 del vespre, els amants del vi i el patrimoni tenen una cita a l’antic escorxador de Navàs. Els autors del llibre «Els vins del Pla de Bages» faran un recorregut pel patrimoni vitivinícola i els cellers i projectes de la nostra contrada. Presentaran un llibre que posa en valor la tasca feta durant les darreres dècades al Pla de Bages, la recuperació de varietats, de patrimoni, i la descripció dels vins dels cellers de la DO Pla de Bages i fins hi tot alguns projectes nous que han sorgit en els darrers temps.

 

Navàs dins el llibre

Navàs és un dels accents que insinua  el treball de Pelegrín i Trilla, on surten fotografiades i explicades algunes de les seves vinyes, fruit de la passió que existeix en aquest municipi per la viticultura. Una passió que ja ha fet sorgir nous projectes com són Vinyas d’Empremta o el recent projecte de Ladiferenta, a més del més que consolidat celler de Can Serra dels Exibis.

 

L’Escorxador, el futur centre de la cultura del vi

L’Ajuntament de Navàs ha projectat dins l’antic escorxador de Navàs un centre de referència sobre la cultura del vi al municipi i la comarca. Un espai que serà capaç d’explicar el passat de la vinya a casa nostra, expressar el present dels vins, i projectar cap al futur al sector amb la recuperació de les varietats autòctones, la recerca amb vins experimentals, i la formació. Un projecte que tindrà el suport dels ajuts FEDER a través del Consell Comarcal.

 

 

 

 

Compartir:

Darrera actualització: 12/07/2017 17:58 Total visites: 1760