Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Navàs recupera el Consell Municipal d'Educació

imatge

Dijous, 9 de febrer, es va celebrar el primer Consell Municipal d'Educació a Navàs, després d'un llarga absència d'aquest òrgan de participació de les entitats que treballen en el món de l'ensenyament. Hi van assistir membres de la comunitat educativa de totes les escoles del municipi: mestres, pares i mares, membres de la direcció, alumnes i personal d'administració i serveis, a més a més d'en Josep Colomer, expert en participació infantil de la Diputació de Barcelona i en Jordi Almiñana, tècnic de medi ambient i sobirania alimentària de l'Ajuntament de Navàs. 

Primerament es va realitzar la constitució del C M E i es va fer un repàs del reglament per part de la regidora. Tot seguit es va explicar el projecte del Consell d'Infants que properament s'iniciarà al municipi amb una intervenció del tècnic de la Diputació per explicar la situació de la participació infantil a Catalunya i contextualitzar els assistents i després es va presentar el projecte concret del municipi de Navàs que s'iniciarà el proper mes de març. 

El tècnic de medi ambient va proposar un projecte a les escoles: "Alimentacció". Lligat amb el projecte Navàs SA, sobre sobirania alimentària que s'està engegant a Navàs, es va proposar a les escoles que poguessin introduir al seu projecte educatiu continguts relacionats amb aquest àmbit. El projecte ofereix formació per al professorat de les escoles, de manera personalitzada a cada projecte educatiu de centre, per tal de tenir més recursos a l'hora de treballar amb els alumnes. 

Per últim es van anunciar dos projectes que es portaran a terme a les Llars d'Infants del municipi. S'oferiran 5 sessions de natació pels alumnes de P2, que s'impartiran per monitors especialitzats a l'Eix, i també es realitzarà una obra de teatre pels voltants de Sant Jordi per tots els nens i nenes al Casal Sant Genís. Aquesta activitat ja es va realitzar l'any passat i va tenir molt èxit.

Compartir:

Darrera actualització: 11/02/2017 11:48 Total visites: 3249