Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Nova licitació. Contracte de subministraments i serveis per la producció (La Pallissa)

imatge

La setmana passada ja anunciàvem avanços en les diverses licitacions vinculades als projectes vinculats a la subvenció FEDER sota coordinació del Consell Comarcal del Bages. Com ja sabreu, des de fa prop de 2 anys i mig, ens vam presentar conjuntament amb diversos municipis del Bages a aquesta subvenció. Aquesta subvenció cobria un 50% sense IVA del total del projecte presentat i ara, finalment, ja s'està entrant en les fases de licitació. De moment, ja s'ha resolt una de les licitacions, com us expliquem una mica més avall. I encara resten actives les 2 següents:

-Fins el dia 7 de febrer es poden presentar al Consell Comarcal ofertes per la licitació que fa referència a la direcció facultativa del contracte de serveis dels projectes que s'inscriuen en el marc del projecte "El Geoturisme com a eix vertebrador per la dinamització turística i econòmica del Bages del PO FEDER 2014-2010 Eix 6

-Fins el dia 12 de febrer es poden presentar ofertes per l'execució del contracte de subministrament i serveis per al projecte museogràfic  del Centre d'Interpretació del Cicle Lunar a la Pallissa de Castelladral ("La Lluna en un cove")

Al mateix temps aprofitem per informar-vos que una empresa del nostre municipi ha guanyat la licitació del "Contracte d'obres dels projectes que s'inscriuen en el marc del projecte "El Geoturisme com a eix vertebrador per la dinamització turística i econòmica del Bages del PO FEDER 2014-2020. Eix 6" en el lot que afectava les obres per a la creació de l'Espai d'enoturisme i punt d'informació turístic a l'antic escorxador municipal de Navàs. L'Escorxador, "Espai d'Experiències". Esperem que en breu el Consell Comarcal ja publiqui l'adjudicació de les obres i la formalització del contracte i s'iniciïn les obres que portaran a dignificar l'espai de l'Escorxador. 

Compartir:

Darrera actualització: 05/02/2019 08:26 Total visites: 173

Documentació