Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Noves actuacions en matèria d’eficiència energètica

imatge

Navàs s’ha acollit al programa d’auditories i intervencions als habitatges en situació de pobresa energètica que posa en marxa la Diputació de Barcelona i gestionat pel Consell Comarcal del Bages per enfortir les respostes preventives i educatives del món local davant el creixement de les situacions de pobresa energètica entre la població de la demarcació de Barcelona.

Més enllà de les accions de sensibilització, es realitzaran auditories energètiques en cinc llars de Navàs que es troben en situació d’exclusió residencial i que han estat prèviament valorades i proposades per la regidoria de Drets Socials.

En aquestes auditories es mesurarà el consum de la llar i s’aconsellaran mesures d’estalvi energètic com instal·lació de bombetes de baix consum, virets per a les finestres, regletes amb interruptor, revisió de les factures del consum i assessorament individualitzat sobre l’ajustament del contracte a les necessitats reals de la llar, entre d’altres.

Aquesta és doncs una nova actuació que se suma a les que ja ve realitzant de forma interdepartamental l’Ajuntament els darrers temps, en la que s’ha convertit en una prioritat de l’equip de govern.

En aquest sentit cal destacar les accions de sensibilització que promou l’àrea de medi ambient amb accions com la setmana de l’energia, o la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les instal·lacions municipals com l’Eix o l’Escola Bressol o la propera instal·lació de la caldera de biomassa a l’Eix, tasques que s’estan duent a terme des de l’àrea d’Urbanisme.

Adjunt a aquesta nota hi podeu trobar un fulletó informatiu sobre com estalviar energia a les vostres llars.

Compartir:

Darrera actualització: 01/03/2017 14:29 Total visites: 1589