Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Noves línies de subvencions per les empreses del comerç, serveis, artesania i moda.

imatge

El Departament d’Empresa i Coneixement ha reforçat el pla d’Incentius per 2017 i ha publicat les bases de la segona línia d’ajuts destinada a empreses individuals, associades o agrupades de comerç i del sector de l’artesania i la moda.

Amb aquest pla d’incentius 2017, la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Direcció General de Comerç, concreta la seva voluntat de fer costat al sector del comerç, els serveis, la moda i l’artesania per aconseguir millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat, i alhora impulsar un creixement sostenible i respectuós amb l’entorn i el medi ambient.

El termini per acollir-se a aquests ajuts s’obrirà a mitjans de setembre.

Línies d’Incentius al Comerç, als Serveis, a l’Artesania i a la Moda 2017

El programa d’incentius publicat inclou les següents 4 línies de subvenció:

1. Programa per la participació en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals a Catalunya

L’objectiu d’aquesta línia és promoure la participació en fires d'empreses de comerç i de serveis, per potenciar la comercialització dels seus productes. Els beneficiaris d’aquesta línia són empreses de comerç, serveis i moda i l’objecte de subvenció és la participació com a expositor a les activitats firals inscrites en el Registre d'Activitats Firals durant l’any 2017.

2. Programa per a la transformació digital.

Aquesta línia té per objectiu motivar la incorporació de noves tecnologies digitals per augmentar el desenvolupament dels negocis i empreses, la millora de la productivitat i l’eficiència de l’estalvi de despeses a través de projectes que permetin adaptar-se al nou model de negoci on es potenciï la omnicanalitat, creant estratègies que integrin botiga física i online per millorar l’experiència de compra del clients.

3. Programa per a la nova implantació de comerços i millora comercial dels establiments.

L’objectiu d’aquest programa és dinamitzar el comerç mitjançant projectes de recuperació dels locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi, o al casc històric i els seus eixamples i la reforma de d’establiments amb un grau d’antiguitat o parades de mercats municipals per tal de garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l'atractiu i evitant el trencament del continu comercial.

4. Programa per a la promoció i comercialització dels productes artesans

Aquest programa té per objectiu promoure la comercialització i internacionalització de l’artesania mitjançant la participació d’empreses artesanes en diferents vies de comercialització. Els beneficiaris d’aquest ajut són empreses que desenvolupin activitats relatives al Repertori de Famílies d’Oficis Artesans. S’exclou expressament l’artesania alimentària i aquella que no estigui detallada en el Repertori.

Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Oficina Omple (Plaça de l’Ajuntament número 8) o bé enviar correu electrònic a omple@navas.cat

Compartir:

Darrera actualització: 03/08/2017 14:19 Total visites: 1999