Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Posem nom al Pavelló Municipal de Navàs!

imatge

Esteu tots i totes convidades a participar en la tria del nom del Pavelló Municipal. Des de l'Ajuntament obrim un procés participatiu per posar un nom a l’equipament esportiu del nostre municipi. Us animem a participar fent propostes de possibles noms i votant les opcions preseleccionades.

Presentació propostes

Ens podreu fer arribar la vostra proposta a través d’Internet, emplenant el formulari des de la pàgina:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNLI8tw2vwGJGxYSkTWml9aI7eIBtYimefIRkVFXkVft-dlw/viewform o de forma presencial emplenant els fulls amb la vostra proposta a l’OAC de l’Ajuntament fins el dia 31 de gener. 

Es recomana que siguin noms fàcils de pronunciar, clars i entenedors, que no siguin diminutius i que tinguin alguna connotació que el vinculi amb el municipi i l’entorn.

La comissió de nomenclàtor valorarà totes les propostes presentades i seleccionarà les propostes que no siguin de caràcter violent, ofensiu, degradant o discriminatori.

La votació

Un cop preseleccionades totes les propostes, es farà una votació popular durant tot el cap de setmana de la fira de la primavera a l'estand de l'Ajuntament de Navàs.

Us animem a participar-hi!!

Compartir:

Darrera actualització: 18/12/2017 13:15 Total visites: 2687