Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Punts d'Informació Turística

imatge

Ahir al vespre l’ajuntament de Navàs i l’alberg de Castelladral van rebre l’acreditació com a Punts d’Informació Turística del Bages.

L’acte de lliurament de les acreditacions, que es va celebrar a Cal Balaguer del Porxo de Súria, va reconèixer a 28 empreses/equipaments que s’han format per esdevenir informadors turístics de la comarca. Una degustació de producte local preparada per l'alberg de Castelladral i la tertúlia generada al seu entorn, va posar el punt i final a un curs que ha creat una interessant interacció entre agents turístics del territori.

El Programa de Punts d’Informació Turística s’ha dut a terme a través de la col·laboració del Consell Comarcal del Bages amb la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de dotar a les comarques d’interior d’un major número de punts d’informació turística, ja siguin entitats públiques o equipaments o serveis turístics privats, que ajudin a completar el servei d’atenció que s’ofereix des del territori, dotant-los de coneixements i eines per informar, orientar i acompanyar els visitants/turistes en la seva estada. La iniciativa ha servit alhora per fomentar el coneixement del propi territori i crear una xarxa d’informació público-privada.

Compartir:

Darrera actualització: 14/12/2016 13:26 Total visites: 2150