Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Rafa Carmona i Alba Martínez fan pòdium a la Romànica més navassenca

imatge

Els atletes Rafa Carmona i Alba Martínez coronen el pòdium de la 30èna Marxa Romànica de Resistència, més navassenca que mai, amb cinc places de sis del palmares. Rafa Martínez ha fet un dels millors temps de la història amb 8 hores i 16 minuts, amb una mitjana superior als 10 km/h,  seguit per altres dos joves de Navàs Xavier Vila (08:53) i Pep Vila (09:50).
El trident del pòdium femeni ha estat per Ala Martínez (12:53), Eva Torrentallé de Sallent (13:34) i la joveníssima Marina Santasusana (16:25), filla d’un veterà corredor i plusmarquista de la Romànica Josep Santasusana.
Enguany a la Romànica de Navàs s’hi van inscriure 128 corredors, a la Minor (30Km) 87, a la Mèdium (46) i a la caminada popular 50 participants.
Tots els participants que acaben la Romànica reben com a premi una petita escultura d’una ermita romànica que enguany és una reproducció de la de Sant Cugat del Racó.
Els organitzadors, el Centre Excursionista de Navàs que fa un espectacular desplegament de mitjans humans i tècnics per dur a bon port la marxa de resistència, ha valorat positivament el desenvolupament de la prova, tot i que les inscripcions a la prova reina han minvat respecte a altres edicions.

http://cen.navas.cat/event/la-romanica-2017/

Compartir:

Darrera actualització: 15/05/2017 07:58 Total visites: 4156