Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Renúncia com a regidor d'en Gerard Massegú Blanch

imatge

Gerard Massegú Blanch deixa la regidoria de Món Rural, Turisme i Governació per raons laborals i per conciliació familiar, però també per respecte a l'organisme municipal, atès que no podria atendre tant com voldria les diferents àrees que sorgeixen de les seves regidories. 


Des que va assumir aquestes regidories el 2015, Massegú sempre ha tingut entre cella i cella teixir complicitats entre el Llobregat i el Cardener, una xarxa que ens apropi a uns i altres els 80km2 de municipi, i ho ha aconseguit potenciant diferents activitats en els nuclis, però també fent un gran manteniment als camins i en el patrimoni, també conservant boscos, recuperant la memòria pagesa i redescobrint indrets incomparables que han de ser pal de paller de la nostra oferta turística. Sobre aquest últim aspecte, ha rellançat la web de turisme (turisme.navas.cat) i diferents xarxes socials vinculades a aquesta; també ha mogut cel i terra per donar a conèixer Navàs a tots els espais de promoció turística de la zona.


A més, s'ha fet càrrec de l'àrea de Governació, una regidoria complicada que suposa una implicació total amb tot el que va succeint al municipi i al mateix temps intentar treballar per posar-hi solució, ja sigui en els casos d'emergència, com en els casos de previsió i acompanyament. En aquest àmbit, el de la previsió, destaquen les propostes justament començarem a aplicar ara, vinculades al Pla Local de Seguretat Viària, que busquen fer un municipi més segur per vianants i vehicles.


Des de l'Ajuntament de Navàs volem agrair la tasca realitzada per en Geral durant aquest anys, així com desitjar-li tota la sort i encerts per els nous projectes que engega. Tanmateix, aprofitem per donar la benvinguda a l'Anna Rubio Funes, que serà la nova regidora de l'Ajuntament, si bé més endavant especificarem de quines regidories.

Compartir:

Darrera actualització: 14/06/2018 13:06 Total visites: 2554