Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Set vins pel sopar de Maridatge

imatge

Tres hores han invertit per escollir set vins de trenta propostes possibles, l’enòleg Joan Soler i els cuiners que participaran en el Sopar de Maridatge de la Vi Mostra de Vins del municipi de Navàs, que es farà al Teatre Municipal de Palà de Torroella el proper 9 de març. Els xefs de cuina que hi han participat són els de l'Alberg de Castelladral, el del Casino de Valls, el del restaurant Logos Berguedà, el de Cal Fuster de Serrateix i el pastisser Josep Mas.
Els vins que han passat pel sedàs i el paladar dels experts, tenen el comú denominador de ser un exemple d’identitat local en l’àmbit de la viticultura. El Sopar de Maridatge començarà amb un blanc fet amb les varietats de raïm de pansera, malvasia i macabeu de Martí Just (2015). El segon blanc és un cupatge de malvasia (80%) i macabeu (20%) d’Arcadi Vilà.
En l’apartat dels vins negres,  s’ha triat una proposta feta amb syrah (100 %), de Joan Izquierdo, una barreja de sumoll i trepat (50%) de Marc Comaposada, i un vi fet amb dues varietats de sumoll de Martí Just (2014).
La carta de vins dolços l’ha guanyada una mistela feta amb most de macabeu, malvasies, pansera i trobat de Astrid Manubens Martín i Ramon Manubens Bruch.
Aquest any ell Sopar de Maridatge farà un reconeixement als vins d’elaboració tradicional, fermentats amb tina de cairons i reposat amb les pellofes durant dos mesos, que ha presentat l’Andreu Estruch de ca l’Estruch de Sant Cugat del Racó, fet amb les varietats de pansa, macabeu, malvasia de l’Estruch, malvasia de Segarra, i una mica d’argensela, moscatell, torbat i sumoll. Aquest vi donarà la benvinguda als participants del sopar de la VI Mostra de Vins de Navàs.

Compartir:

Darrera actualització: 15/02/2017 19:32 Total visites: 2480