Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Temps primaveral per la Caminada Popular que atrau 370 persones

imatge

Unes 370 persones han participat avui a la Caminada Popular de Navàs que organitza el Centre Excursionista, des de fa trenta-dos anys. En aquesta ocasió s'ha fet quinze dies després de la data habitual, el diumenge abans de la Fira de Primavera, ja que la previsió de mal temps ho feia aconsellable.

La caminada ha gaudit d'un temps primaveral, amb un recorregut de paisatges molt divers i entretingut, des del riu Llobregat que baixava amb un cabal espectacular, passant pel nou camí obert arran de la llera del riu, l'Ametlla de Merola, seguint cap a l'Alzina, Vilafresca i el Mujal, on s'han reposat forces amb un esmorzar. De retorn cap a Navàs, s'ha vorejat l'antic castellot, la zona de vinyes de la carena de les Cases, camps de conreu de cereal fins arribar a cal Nosa, passeig de Ramon Vall i punt d'arribada al centre del poble.

En record de la caminada s'ha donat a tots els participants una manta tèrmica.

A les 12 del migdia, a la placeta de l'Escola Bressol Quitxalla, s'ha fet un acte convocat per l'ANC-Navàs per la Independència, en record de la jornada del referèndum de l'1 d'octubre i s'ha descobert una placa commemorativa d'aquella diada reivindicativa. El cant dels ocells i l'himne dels Segadors han acompanyat els parlaments.

Compartir:

Darrera actualització: 22/04/2018 13:35 Total visites: 1368