Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Torneig de Futbol 7 de penyes barcelonistes a Navàs

imatge

Aquest diumenge 25 de juny se celebrarà per primera vegada un torneig de futbol set de penyes barcelonistes del Bages, Berguedà i Cerdanya a Navàs. Organitzat per la Penya Barcelonista de Navàs, l'ajuntament i la federació de penyes hi participaran un total de dotze penyes i cent cinquanta nois i noies de categoria cadet-juvenil, jugadors compresos entre els anys 1999 i 2001.

El torneig l'inaugurarà la penya amfitriona, Navàs contra St. Salvador de Guardiola i Salelles a les 9 del matí. A les 7 de la tarda clourà l'esdeveniment amb la gran final que comptarà amb la presència dels membres de les diferents penyes Barcelonistes de la zona, i representants del club.

Al migdia el torneig farà una parada de dues hores per fer un dinar de germanor popular al pavelló d’esports (els tiquets es poden comprar a l’Ajuntament de Navàs i el dia del torneig fins a fi d'existències).

Les penyes participants seran les de Cercs, Moià, St. Julià de Cerdanyola, Puig-Reig, St. Vicenç de Castellet, Artés, Gironella, Cardona, Monistrol de Montserrat, St. Fruitós, St. Salvador i l’amfitriona Navàs.

Entre les activitats complementàries a destacar, un futbolí gegant inflable fora La Devesa on hi podran jugar tots els participants i curiosos que ho vulguin a les franges establertes per la organització. També s'oferirà servei de bar durant tot el dia i es sortejarà una equipació del club de la temporada 2017-18.

Compartir:

Darrera actualització: 22/06/2017 08:04 Total visites: 2854