Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Tractament dels arbres de la plaça de l'Església

imatge

Aquesta nit de dimarts us recomanem no apropar-vos als arbres plataners de la plaça de l'Església i també als de l'Escola de Música. La setmana passada una empresa especialitzada en plagues va acompanyar un dels jardiners que treballen per l'ajuntament i van estar revisant l'estat de diversos arbres del poble (passeig, carretera de Berga, plaça de l'Església...) i van detectar que aquests arbres de la plaça de l'Església i l'Escola de Música patien l'anomenat "Tigre del plàtan (Corythuca Ciliata)". En aquest enllaç  hi podeu trobar més informació.

Avui dimarts 21 d'agost hem posat tanques, cintes i cartells advertint que avui es realitzarà aquest tractament que consisteix en la polvorització dels plataners. S'iniciarà a les 10 de la nit i finalitzarà pels volts de les 2. El tractament té un plaç de seguretat de dues hores, però us recomanem que no us apropeu als arbres fins demà al matí que retirarem les tanques. Al mateix temps també recomanem al veïnat de la plaça de l'Església que tanquin finestres. 

Tot plegat serà una petita molèstia perquè demà ja podrem tornar a gaudir dels arbres i de la plaça de l'església on aquesta setmana s'hi desenvoluparan diverses activitats de la Festa Major (Bouada, Trobada d'Acordionistes, Cercavila...). 

 

 

 

 

 

 

Compartir:

Darrera actualització: 21/08/2018 20:12 Total visites: 1266