Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Una Fira de Tardor per assaborir

imatge

La Fira de Tardor de Navàs, que ja en fa 85 que se celebra, ens arriba aquest any amb una gran proposta d’experiències gastronòmicques, amb productes de proximitat i ecològics. La fira se celebrarà del 9 al 15 d’octubre.
El programa de la Fira de Tardor ens suggereix un atractiu camí per recórrer que pretén promocionar un canvi de consciència en l’alimentació i posa en valor la cultura i el patrimoni.  Un sopar de maridatge de cerveses La Pirata i les tapes del Xavi de La Melêé, la presentació de dos llibres «Premses, tines i trulls medievals», dels germans Corominas, i «Cartes a la meva Dolors» de Ramon Cabra,  la Mostra de Verema amb esmorzar, caminada entrevinyes, funyar raïm i treure’n most, vermut i tapes de proximitat amb Mengem Bages.
També amb la presentació dels projectes Trescadires i Tast de vi d’anous, sopar amb tapes i vins de proximitat i ecològic, concert de vi i taverna amb Jaume Arnella, Ferran Martínez i Toni Oró, un taller d’estris de cuina amb fusta de boix, un taller de filar llana i elaborar peces de roba de llana, degustació de pa de la fleca El Crostó, degustació de xocolates i viatge iniciàtic al món del cacau amb Cacau Pastisseria d’Olot i un tast de cerveses de Quer del Berguedà.
La Fira de Tardor manté el seu caràcter tradicional amb l’artesania, la trobada de puntaires, la Roda d’Esbarts, la música i el cant coral, exposicions de pintura i fotografia, jocs i una audició de sardanes.

Compartir:

Darrera actualització: 29/09/2017 12:06 Total visites: 3016