Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Club Triatló l'Eix

imatge

El Club Triatló l’Eix de Navàs es va crear l’octubre de 2006 aprofitant la inauguració de les instal·lacions de l’Eix, per un grup d’amics i amigues que practicàvem el triatló i les seves modalitats i al que ràpidament s’hi van afegir d’altres triatletes.

 

En aquests moments la secció de triatló la composen 56 federats dels quals 12 són dones tots/totes de diferents poblacions de la Comarca del Bages i del Berguedà.

 

Tenim la sort de poder comptar amb el suport d’empreses col·laboradores com Plana Fàbrega, Construccions Metàl·liques Soler, Viscola, Triskel bikes i el propi gimnàs Eix que també ens dona nom al club.

 

El C.T. Eix de Navàs és un Club adscrit a la Federació Catalana de Triatló que té com a finalitat principal el foment de l’esport base en general i del triatló i les seves variants derivades.(Duatló, Duatló de Muntanya, Aquatló i Triatló de Muntanya).

 

La filosofia de l’equip intenta desmitificar aquest esport i demostrar que no és només per a superhomes. Amb una mínima dedicació qualsevol persona capaç de córrer, anar amb bicicleta i nedar, està capacitada per acabar un triatló sprint. És per això que estem oberts a qualsevol persona sigui quina sigui la seva condició i/o nivell; tant si es vol iniciar en el món del triatló com si és un megacrack que es vol federar amb nosaltres.

 

L’esperit multidisciplinar dels atletes del Club es manifesta per la participació en altres competicions com curses d’atletisme, mitges maratons, cicloturistes, curses de muntanya, travesses de natació...

 

Tot i ser un equip modest els resultats esportius i la constància ens ha situat a ser un equip de 1ª divisió en Triatló, de 1ª divisió en Duatló i de 1ª divisió en Duatló de Muntanya, tenint en aquesta última especialitat el tercer millor equip de Catalunya en quan a la secció femenina.

Per mantenir-nos a primera ens cal fer bons resultats per equips i puntuar i ser presents en almenys 6 proves anuals de cada especialitat. El nostre club però participa anualment en un total de 50 a 55 proves fet que assegura pràcticament almenys una competició cada cap de setmana.

 

Proves que organitzem: Cros de Sant Jordi (Abril), Trobades esportives de club per fer una duatló de muntanya, una duatló i un triatló intern i que són trobades que finalitzen amb un dinar o sopar amb les famílies, Triatló infantil (finals de juliol),...i d’altres més improvisades que van sorgint.

 

Més informació:

 

http://clubtriatlonavas.blogspot.com.es/

 

http://crosdesantjordi.blogspot.com.es/

 

Adreça: Passeig de Circumval·lació Est, s/n - Piscines, Navàs - 08670

Compartir:

Darrera actualització: 13/06/2013 09:55 Total visites: 5046