Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Mostra de Verema i productes ecològics

imatge

Mostra de Verema i productes ecològics

Els protagonisme de la mostra recau en el món dels vinyaires i en els fruits de la terra naturals, ecològics i de proximitat. Es pot viure per l’octubre dins el marc de la Fira de Tardor a la plaça i el carrer de l’Església. Gaudirem de l’entorn ambientat de maquinària antiga, exposició d'eines per treballar la terra i la vinya, de ceps decorats, i d’una gran diversitat de productes i aviram ecològics.

Podrem començar la jornada amb un esmorzar de verema amb botifarres, pa i tomàquets ecològics, així com degustar mel, formatge i oli… Assistir a la presentació i degustació de vins ecològics i també viure en directe les demostracions de talla de troncs,  xafada de raïms, obtenció del most i elaboració de vi bullit.

Podrem participar activament de diferents propostes durant la jornada com són el concurs de beure amb porró, de la trobada de plaques de cava relacionades amb la verema, de la visita guiada per tines de diferents productors de vi a Navàs, i apuntar-nos al recorregut també guiat que ens permetrà conèixer el “passat vitivinícola de Navàs" tot contemplant antigues tines, maquinària i estris avui caiguts en desús i els nous instrumentals que fan les tasques avui més fàcils.

Durant el matí les botigues de Navàs posen els aparadors al carrer i col·laboren en la confecció d’un carretó ple de regals que es sorteja entre la seva clientela.

 

Compartir:

Darrera actualització: 10/10/2014 13:41 Total visites: 2798