Agenda

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/home/navas/www/wp-content/themes/navas.cat/single-esdeveniment.php</b> on line <b>75</b><br />
CONCERT AMB LA MERCABANDA
Hora Inici: 2023-12-16 18:00
Hora Fi: 2023-11-16 19:00
Categoria: Cultura

La Mercabanda és la banda del Zona Franca, el nou Late Night de TV3. Cada nit toquen els hits més canyeros a la televisió, i arrel de la bona rebuda que han tingut com a banda per part del públic i de les ganes de seguir tocant juntes, han decidit portar als escenaris les seves versions. Un concert que passa per molts estils, des del hip hop fins al rock, el funk, el pop o inclús la rumba. Música per gaudir i no deixar de ballar des del primer minut.

MARIA LA BLANCO: Veu (cantant, guitarrista i compositora)
JOINA CANYET: Piano (pianista, compositora i cantant). Guanyadora del premi Joventut del Sona9 (2019). Actualment està fent de teclista i corista a la nova gira de la Beth Rodergas.
LEIA MARTÍNEZ: Baix (música, cantant i compositora). Toca el baix, el violoncel i canta, a més de compondre cançons per a projectes i artistes com Dàmaris Gelabert.
GLORIA MAUREL: Bateria. Durant la seva carrera professional ha treballat fent gires i gravacions amb diferents artistes.

Preu: 12€

Lloc: Casal Sant Genís de Navàs
Publicació: 07/08/2023 a les 14:21
Subscriu-te a la newsletter de Navàs