Agenda

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/home/navas/www/wp-content/themes/navas.cat/single-esdeveniment.php</b> on line <b>75</b><br />
CONCERT «SUITE PETARDE» Cicle de Concerts d’Hivern
Hora Inici: 2023-02-12 19:00
Hora Fi: 2023-02-12 20:00
Categoria: Cultura

Els No Chal People estan cansats de no obtenir la fama i el reconeixement que ells creuen merèixer. Per això no els sembla immoral assolir l’èxit mitjançant un obscur pacte amb una entitat maligna, meitat Llucifer, meitat discogràfica. Sens dubte, la mencionada entitat els exigirà una sèrie de condicions sine qua non per triomfar mitjançant un contracte que hauran de signar. Però… seran capaços de complir-les?
La companyia No Chal People presenta el concert escenificat Suite Petarde en el que interpreten peces musicals en diversos estils operístics que homenatgen a les cançons de l’estiu conegudes per tothom.
L’argument creat per la dramaturga Cristina Cordero e interpretat per la cantant Laura García Olalla i el pianista Modesto Lai, va filant de manera humorística les diferents obres musicals donant un rerefons crític i satíric a la idea d’èxit.
Ho organitza: Escola Municipal de Música Mestre Josep Maria Castella
Hi col·labora: Ajuntament de Navàs
Preu: 5€

Lloc: Casal Sant Genís de Navàs
Publicació: 13/01/2023 a les 13:58
Subscriu-te a la newsletter de Navàs