Agenda

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/home/navas/www/wp-content/themes/navas.cat/single-esdeveniment.php</b> on line <b>75</b><br />
Dia de l’Associacionisme Cultural a Palà de Torroella
Hora Inici: 2016-06-04 00:00
Hora Fi: 2016-06-04 00:00
Categoria: Sense categoria

Dia de l'Associacionisme Cultural a Palà de Torroella

Programa d’actes. Dissabte 4 de juny a Palà de Torroella

Durant tot el dia, al Teatre de Palà
Exposició «Palà, un teatre de pel·lícula»
Diversos plafons ens explicaran els diferents moments que ha viscut el Teatre de Palà. Una bona oportunitat per conèixer l’equipament cultural, les seves interioritats i els seus secrets.
A més, a la tarda, es projectaran mostres de teatre dels grups locals (Grup de teatre infantil i Grup amateur - Pi Tort)

A 2/4 de 5 de la tarda, davant del Teatre de Palà
Jocs pels nens i nenes
L’equip de caps de l’Agrupament Escolta Ali Bei han preparat diversos jocs pels nens i nenes que s’ho vulguin passar bé!

A les 6 de la tarda, davant del Teatre de Palà
Berenar popular
L’AAVV de Palà de Torroella ens ha preparat berenar per agafar forces per acabar de jugar i preparar-nos per veure l’espectacle de circ.

A 2/4 de 7 de la tarda, davant del Teatre de Palà
Espectacle de Circ «Ni cap ni peus» de la Cia. Circ Vermut
Dos personatges en clau de circ i humor intentaran sortir-se’n dels entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes com seure en una cadira, penjar una jaqueta o pintar un quadre. Un espectacle de circ i pallassos amb malabars, pal xinès, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia!

Lloc:
Publicació: 26/05/2016 a les 00:00
Subscriu-te a la newsletter de Navàs