Agenda

La Romànica en BTT
Hora Inici: 2018-05-06 07:30
Hora Fi: 2018-05-06 00:00
Categoria: Sense categoria

LA ROMÀNICA EN BTT

DIUMENGE 6 MAIG

A 2/4 de 8 del matí, al Passeig Ramon Vall

 

VII edició

2 recorreguts: 105km / +3100m i 55km / +1400m

El trencacames més exigent de la Catalunya Central!

Més info: www.altllobregatplaibaixada.cat

 

Ho organitza: Club ciclista Alt Llobregat Pla i Baixada.

 

 

LA ROMANICA EN Btt LLARGA

 

La Romànica en BTT és una marxa de resistència en bicicleta de muntanya emmarcada dins de l’Open Gran Fons de la Federació Catalana de Ciclisme.

 

La Romànica en Btt és la vessant amb bicicleta de la reconeguda Marxa Romànica de Resistència a peu que organitza el Centre Excursionista de Navàs. El recorregut segueix en gran part el traçat circular del GR-176 enllaçant una gran quantitat d’ermites del nostre Romànic Català distribuïdes pel Nord del Bages i Sud del Berguedà. El recorregut, doncs, és d’una gran riquesa cultural però també d’una gran bellesa paisatgística passant majoritàriament per pistes i corriols en molts casos poc concorreguts i coneguts.

 

La Romànica en Btt és una marxa no competitiva oberta a majors de 16 anys i enfocada a ciclistes amb una bona condició física i experiència en marxes semblants. Un recorregut de llarga distancia, on el seu desnivell acumulat, però sobretot, el seu perfil serrat amb pujades i baixades constants, algunes de tècniques, fa que sigui un veritable trencacames. Un repte pels més preparats tan físicament com mentalment.

 

 

 

LA ROMANICA EN Btt CURTA

 

 

Amb La Romànica en Btt Curta oferim a tot ciclista mitjanament preparat un bon tast del repte Romànic. Una Romànica en Btt a l’abast de la majoria d’esportistes acostumats a sortir 3-4 horetes el cap de setmana. Un recorregut també exigent però pensat per gaudir d’un bon matí de BTT. Un traçat que comparteix una part de La Romànica en Btt Llarga visitant la Vall de Merlès i Pinós.

 

Inscripcions fetes:

Corredors  i   Preu


Web – De l’1 de Març al 15 d’Abril     

FEDERATS     25 €
NO FEDERATS     28 €
Web – Del 16 d’Abril al 3 de Maig     

FEDERATS     30 €
NO FEDERATS     33 €
Presencials – 5 i 6 de Maig     

FEDERATS     35 €
NO FEDERATS     38 €

 

Lloc:
Publicació: 07/12/2017 a les 00:00
Subscriu-te a la newsletter de Navàs