Categoria general per poder customitzar la vista de noticies

Música i Lletra a Navàs: Roc Casagran i Feliu Ventura

Avui dissabte visitaran el nostre poble diversos artistes reconeguts i premiats a nivell nacional.

A les set de la tarda a la sala d’actes de la biblioteca en Roc Casagran ens presentarà el seu darrer llibre Ara que estem junts (Columna, 2012), novel·la que parla de les vivències de dos germans que patiran les conseqüències de la Guerra Civil i l’exili al camp d’Argelers (Vallespir, Catalunya nord).

En Roc Casagran treballa de professor de llengua i literatura i també és un reconegut poeta i novel·lista nascut a Sabadell l’any 1980 que ha publicat:

Els carrers de les Fàbriques (Premi Martí Dot, Viena, 2002)

Trènicament trennificats (Emboscall, 2005)

Després de Sarajevo (Premi Miquel Àngel Riera, Sa Nostra, 2005)

L’ombra queixalada (Premi Parc Taulí 2010, Pagès Editors).

Camí d’Ítaca (Mina, 2006) escrit conjuntament amb Oleguer Presas

Austràlia (Premi Pin i Soler 2007, Columna)

Un ós panda al pas zebra (Columna, 2011)

Ara que estem junts (Columna, 2012)

En la presentació del llibre estarà acompanyat musicalment pels valencians Feliu Ventura i Borja Penalba.

Concert al Casal Sant Genís

A les 10 del vespre el Casal Sant Genís acollirà un concert de cançó que començarà amb el cantautor Jordi Barcons al que el seguirà l’actuació d’en Feliu Ventura acompanyat d’enBorja Penalba a la guitarra i la Sara Chordà al violoncel.

La trajectòria del cantautor de Xàtiva (la Costera, País Valencià) ve de lluny, Feliu Ventura va començar a voltar pels escenaris l’any 1996, l’any 1999 ja vàrem tenir el plaer que visités Navàs amb motiu del Correllengua poc abans de publicar el seu primer disc d’estudi. Tretze anys després torna a Navàs havent assolit el reconeixement del públic i la crítica. El 2005 va realitzar una gira de col·laboració amb Lluís Llach que es va materialitzar en la publicació del disc en directeQue no s’apague la llum.

Discografia:

Estels de tela (2000)

Barricades de paper (2003).

Que no s’apague la llum (2005)

Alfabets de futur (2006)

Música i lletra (2011)

Feliu Ventura s’ha consolidat com una de les veus catalanes del sud que configuren el panorama de la cançó catalana del segle XXI amb un discurs compromès en la lírica i contemporani en la música. El cantautor de Xàtiva ha sigut aclamat pels lectors de la revista Enderrock, i ha guanyat tots els premis en la categoria de Cançó d’autor. Millor Artista, Millor Disc per Alfabets de Futur; Millor Cançó, amb Alacant -per interior-; i Millor Concert, pel concert de l’Auditori de Barcelona, on va presentar el disc.

Publicació: 14/12/2012 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Divendres 17 de maig de 2024
EL CASAL SANT GENÍS HA ACOLLIT LA ÚLTIMA FUNCIÓ DEL PROGRAMA ANEM AL TEATRE
EL CASAL SANT GENÍS HA ACOLLIT LA ÚLTIMA FUNCIÓ DEL PROGRAMA ANEM AL TEATRE
Divendres 17 de maig de 2024
FIRA DEL VI DEL BAGES
FIRA DEL VI DEL BAGES
Divendres 17 de maig de 2024
17 MAIG - DIA CONTRA LA LGTBI+FÒBIA
17 MAIG - DIA CONTRA LA LGTBI+FÒBIA
Dijous 16 de maig de 2024
DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBIQ+fòbia
DIA INTERNACIONAL CONTRA LA LGTBIQ+fòbia
Dimecres 15 de maig de 2024
VIII CAMINADA NOCTURNA DEL SANT JORDI
VIII CAMINADA NOCTURNA DEL SANT JORDI
Dimecres 15 de maig de 2024
JORNADA DE JOC FAMILIAR "JUGUEM EN FAMÍLIA" JUGABAGES
JORNADA DE JOC FAMILIAR
Dimarts 14 de maig de 2024
GRAN FESTA DEL BÀSQUET
GRAN FESTA DEL BÀSQUET
Dimarts 14 de maig de 2024
El Col·legi Sant Josep Navàs s'uneix a la Xarxa d'Escoles de la UNESCO
El Col·legi Sant Josep Navàs s'uneix a la Xarxa d'Escoles de la UNESCO
Dilluns 13 de maig de 2024
TROBADA DE COOPERATIVES ESCOLARS DEL BAGES #CuEmE
TROBADA DE COOPERATIVES ESCOLARS DEL BAGES #CuEmE
Dilluns 13 de maig de 2024
MÉS DE 600 PERSONES HAN GAUDIT AQUEST CAP DE SETMANA DE LA ROMÀNICA DE NAVÀS!!!
MÉS DE 600 PERSONES HAN GAUDIT AQUEST CAP DE SETMANA DE LA ROMÀNICA DE NAVÀS!!!
Divendres 10 de maig de 2024
PLANS LOCALS D'OCUPACIÓ 2024
PLANS LOCALS D'OCUPACIÓ 2024
Dimecres 08 de maig de 2024
JORNADES «CONSTRUÏM EN COMUNITAT»
JORNADES «CONSTRUÏM EN COMUNITAT»
Dimarts 07 de maig de 2024
AUTOPROTECCIÓ, SUPORT VITAL BÀSIC I DEA
AUTOPROTECCIÓ, SUPORT VITAL BÀSIC I DEA
Dilluns 06 de maig de 2024
PREMIS DE LA CAMPANYA «FIRA'T TOT L'ANY!»
PREMIS DE LA CAMPANYA «FIRA'T TOT L'ANY!»
Dijous 02 de maig de 2024
IMPOST SOBRE LES EMISSIONS DE CO2 DELS VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA DE L’EXERCICI 2023
IMPOST SOBRE LES EMISSIONS DE CO2 DELS VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA DE L’EXERCICI 2023
Subscriu-te a la newsletter de Navàs