Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/navas/www/wp-content/themes/navas.cat/single-noticia.php on line 22

Notícies de Navàs relacionades amb la cultura

PROGRAMACIÓ CASAL SANT GENÍS PRIMER SEMESTRE 2024

Arriba la nova programació del primer semestre del 2024 al Casal Sant Genís de Navàs. S’han programat tot un seguit d’espectacles que començaran el 28 de gener i acabaran el 25 de maig. Des de la regidoria de Cultura ja s’està treballant en la programació de tardor per tal d’oferir espectacles durant tot l’any.


Durant aquesta semestre s’han programat una desena d’espectacles, on per començar, el Grup Escènic Navàs ens portarà la MOSTRA DE TEATRE amb la representació de dues obres de teatre. La primera que podrem veure serà
«CYRANO» el diumenge 28 de febrer, a les 17h, a càrrec de Qollunaka Grup de Teatre de Terrassa. A la redacció del diari NÚVOL, s’hi creuen cada jorn l’actualitat i el seu entorn. Velles amistats, enceses rivalitats. Rapsodes de l’article, algun heroi invisible. Amors no confessats, hostalers un xic despistats. Comentaris amb molta sorna, gent que marxa i torna. Algun glop de ratafia i… Molta, molta, poesia!! Seieu i gaudiu d’una història que us quedarà a la memòria. D’aquelles que fan companyia… Ara, sempre i cada dia!! La segona, a càrrec de la companyia Grup de Teatre Paranys de Sant Joan de Vilatorrada «LA CANÇÓ DE LES MENTIDES», el diumenge 3 de març, a les 17h. Obra guanyadora a la 34a edició del Concurs de Grups de Teatre Ciutat de Tàrrega. La Júlia creu que té una vida monòtona, això la porta a inventar situacions i mentides que desesperen el seu marit… Uns lladres, un robatori, corredisses, entrebancs… faran que, entre veritats i mentides, se les hagi d’empescar totes per intentar salvar la nit de Nadal!!! Perquè com diu la dita: és més boig aquell que no vol veure la realitat que no pas aquell que només juga amb la imaginació. Bon Nadal i fum, fum, fum!

Durant el mes de febrer l’Escola de Música Mestre Josep Maria Castella i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Navàs han organitzat per diumenge 4 febrer, a les 19h, el concert «EN LA NOSTRA LLENGUA DE JAZZ CLAR AMB LA JAZZ BAND DE NAVÀS – SÚRIA». Històries cantades intel·ligibles. Cançons, música i paraules generadores d’emocions. Cantar jazz suposa fer ús del cançoner nord-americà i, per tant, de l’anglès. Si es versionen aquestes cançons al català bona part del públic pot viure-les amb major intensitat. Lletristes i cantants han anat fent aquesta tasca des de fa dècades. És ara el nostre torn de continuar aquesta tradició i augmentar-la amb noves versions catalanes creades per nosaltres mateixos. Fruït de l’interès de Jazz Clar per divulgar la música a les noves generacions va néixer aquest projecte de col·laboració amb la Jazz Band Navàs – Súria, una big band d’infants i adolescents alumnes de les escoles municipals de música d’aquestes dues poblacions. El quintet Jazz Clar inicia l’espectacle i més tard s’hi uneix la Jazz Band Navàs – Súria. *El 40% de les entrades aniran a càrrec de la Jazz Band Navàs – Súria

Porgramat dins els actes del 8 de març «Dia Internacional de les Dones», el dissabte 9 de març, a les 17h, podrem gaudir de l’espectacle «GIRLS LIKE THAT» a càrrec de la Cia Càlam. Nominat als premis butaca 2022 com a millor espectacle de petit format. L’obra d’ Evan Placey és un espectacle que trenca tabús sobre els estereotips de gènere i reflexiona sobre el “slutshaming” (estigmatització sexual) i l’ús de les xarxes socials. Les noies del St. Helen són amigues de per vida, però quan la foto despullada de la Scarlett es fa viral a tot l’institut li fan el buit. El problema amb noies d’aquestes, diuen, és que les seves cagades ens perjudiquen a totes.

El diumenge 17 de març, a les 12h, podrem veure l’espectacle familiar «EL BOSC» a càrrec de Sàndal Produccions. El bosc ens explica la història de la Mariona, qui vol ser biòloga, com ho va ser la seva àvia. Vol ser una biòloga molt famosa que trobarà una nova espècie de papallona tropical als boscos catalans. Convençuda del que vol aconseguir començarà una aventura pel bosc que la portarà a conèixer diferents animals de la fauna catalana. “Al bosc, com més desapercebut passis, millor” —li diu l’esquirol. Potser el seu pla no és la millor idea.

Dins els actes de la Fira de Primavera podrem gaudir de la tradicional obra de teatre del Grup Escènic Navàs, que enguany el dissabte 13 d’abril, en dues sessions, a les 18:30h i a les 21:30h, podrem veure la representació de l’obra «NO ET BEGUIS L’AIGUA» de Woody Allen i sota la direcció d’en Josep Maria Simó. En un país comunista, una família nord-americana es veu obligada a demanar auxili a la seva ambaixada al trobar-se en perill al ser perseguida per la policia. Però la sorpresa resulta a l’interior de la pròpia ambaixada, gestionada per un incompetent fill de l’ambaixador i del propi personal del lloc. Al carrer hi ha un perill i a dins un altre. Quin serà pitjor? Amb el personatges per ordre d’aparició: Josep Maria Simó, Carme Rovira, Andreu Torres, Gemma Gudayol, Josep Oliva, Mireia Fernàndez, David Teres, Ada Guilà, Pilar Cabrera, Josep Seriols, Carme Travé i Dani Dinarès

Com a novetat, el concert «DE LA TERRA», el dissabte 20 d’abril, a les 20h i el diumenge 21 d’abril, a les 18h. «De la Terra» és un concert-espectacle que pretén donar valor a la llengua catalana a partir de la música d’autors dels països catalans de tots els temps amb el talent de la nostra Terra, Navàs. Amb el poble i pel poble, estimant la Terra, amb la música de la Terra i amb la gent de la Terra, els integrants del projecte són: Josep Ferrer, Tito Akile, Josep Roset, Gerard Comellas, Toti Vilà, Arnau Obradors, Guillem Obradors, Marc Culebras, Ida Vives, Carme Besson, Montse Mollet i d’altres col·laboradors.

El Casal Sant Genís, enguany també acollirà durant el mes d’abril, una preestrena del «TESTIMONI ESCÈNIC» que en aquesta 19a edició adopta la forma de circuit de preestrenes. El projecte pretén visualitzar el suport a la creació d’arts escèniques que des de fa molt anys donem a través de la Residència d’artistes Cal Gras i des de la Xarxa Pobles Creatius. S’informarà més endavant.

No serà al Casal Sant Genís sinó al Gran Teatre del Liceu que el diumenge 19 de maig, a les 17h, organitzarem un bus per anar a veure l’òpera «LA CENERENTOLA» amb el navassenc Carles Pachon que cantarà aquesta magnifica i divertidíssima òpera de Rossini. Una òpera còmica plena de moments joiosos i amb una producció molt clàssica. La venda d’entrades amb bona visibilitat serà a l’Ajuntament de Navàs (Mireia Chavarria). El preu és de 90€ (preu real de l’entrada 140€). La data límit per apuntar-se serà el 5 d’abril (o fins a exhaurir les 50 entrades). Després de la inscripció i confirmació de la plaça caldrà formalitzar la reserva fent l’ingrés al següent número de compte del BBVA ES24 0182 6035 4200 1000 0544.

Per concloure la programació, la gent gran podrà gaudir de l’estrena del nou espectacle del «CONJUNT MUSICAL DE LES ESTRELLES D’OR» del Casal de la Gent Gran de Navàs el dia 25 de maig, a les 17h. Un espectacle amb ball, música i humor per fer gaudir al públic amb les diferents actuacions musicals dels integrants del grup que ens portaran a l’escenari una mostra del seu treball fet en els assajos de cada setmana.

Properament es posaran a la venda totes les entrades a la web entrades.navas.cat, excepte l’obra de la Fira de primavera del Grup Escènic Navàs, que només es vendran a Cal Seriols i l’espectacle de les Estrelles d’Or que serà gratuït però caldrà reserva anticipada al Casal de la Gent Gran.

Properament, a les vostres bústies, rebreu el llibret amb tota la programació; mentrestant, us el podeu descarregar a continuació.

PROGRAMACIÓ CASAL SANT GENÍS Gen-Maig 24

Descarregar
Publicació: 10/01/2024 a les 11:02
Altres notícies relacionades
Dilluns 01 de juliol de 2024
JA TENIM EL PUBILLATGE NAVASSENC 2024
JA TENIM EL PUBILLATGE NAVASSENC 2024
Divendres 14 de juny de 2024
FESTA NACIONAL DELS PAÏSOS CATALANS, SANT JOAN 2024
FESTA NACIONAL DELS PAÏSOS CATALANS,  SANT JOAN 2024
Divendres 14 de juny de 2024
JORDI SANTASUSANA I SEGARRA, 39è Premi Flama
JORDI SANTASUSANA I SEGARRA, 39è Premi Flama
Dimarts 11 de juny de 2024
BUSQUEM EL NOU PUBILLATGE NAVASSENC!!
BUSQUEM EL NOU PUBILLATGE NAVASSENC!!
Dilluns 27 de maig de 2024
Show Musical de les Estrelles d’Or
Show Musical de les Estrelles d’Or
Dilluns 27 de maig de 2024
CONCERT AMB CIGMA «SINERGIES»
CONCERT AMB CIGMA «SINERGIES»
Dimarts 21 de maig de 2024
SUPERNIT A LA BIBLIOTECA
SUPERNIT A LA BIBLIOTECA
Dilluns 20 de maig de 2024
Sortida al Liceu "ÒPERA LA CENERENTOLA" amb l'actuació del navassenc Carles Pachon
Sortida al Liceu
Divendres 17 de maig de 2024
EL CASAL SANT GENÍS HA ACOLLIT LA ÚLTIMA FUNCIÓ DEL PROGRAMA ANEM AL TEATRE
EL CASAL SANT GENÍS HA ACOLLIT LA ÚLTIMA FUNCIÓ DEL PROGRAMA ANEM AL TEATRE
Dilluns 22 d'abril de 2024
I GALA DE DANSA A NAVÀS
I GALA DE DANSA A NAVÀS
Dilluns 22 d'abril de 2024
BRILLANT POSADA EN ESCENA DEL CONCERT "DE LA TERRA"
BRILLANT POSADA EN ESCENA DEL CONCERT
Dijous 11 d'abril de 2024
PREESTRENA DE L’ESPECTACLE «EL COCODRIL CREC» (Gratuït)
PREESTRENA DE L’ESPECTACLE «EL COCODRIL CREC» (Gratuït)
Dimarts 09 d'abril de 2024
Espectacle «MARRO DE BRUIXES» de la companyia Cosinsart
Espectacle «MARRO DE BRUIXES» de la companyia Cosinsart
Dilluns 08 d'abril de 2024
CONCERT ANIVERSARI CORAL NOVA 20 ANYS!
CONCERT ANIVERSARI CORAL NOVA 20 ANYS!
Dilluns 08 d'abril de 2024
ESTRENA DEL NOU SHOW MUSICAL DE LES ESTRELLES D’OR
ESTRENA DEL NOU SHOW MUSICAL DE LES ESTRELLES D’OR
Subscriu-te a la newsletter de Navàs