Centres educatius

Centres educatius

L’escola bressol (primer cicle de l’educació infantil) és l’etapa educativa no obligatòria dels infants de 0 a 3 anys. Des d’una escolta activa i amb una mirada de confiança, juntament amb les famílies, s’ofereixen propostes didàctiques als nens i nenes per cercar noves descobertes, relacionar-se, caminar cap a una autonomia més gran i acompanyar-los en el procés de desenvolupament de les pròpies capacitats a través del joc i de la vida quotidiana. Es defineix com a escola catalana, compromesa amb el poble, amb la cultura i amb les tradicions de Catalunya. El català és la llengua vehicular de l’escola.

Metodologia de treball
– Treballen amb l’objectiu de proporcionar un context educatiu obert, acollidor i estable, que garanteixi un benestar a l’infant i es pugui desenvolupar tant a nivell personal i social.
– Utilitzen una metodologia que promou la curiositat i la creativitat, amb ganes de descobrir, d’experimentar, de manipular i de comunicar-se.
Parteixen de la importància del diàleg i del treball conjunt entre escola i família. Potenciant diferents models de participació.

Serveis de l’escola bressol
L’escola bressol disposa de cinc aules, una per nadons (de 4 mesos a 1 any), dues aules d’infants d’1 a 2 anys i dues aules per infants de 2 a 3 anys.

L’horari dels infants és de 8h a 17:30h, de dilluns a divendres, a excepció del mes de juliol, dies de nadal i dies de setmana santa que l’escola ofereix el servei de 8h a 15h.

L’Escola Bressol Quitxalla ofereix servei de menjador, servei de despertador, servei de berenar i servei d’ampliació de 30 minuts fora de l’horari habitual per oferir més flexibilitat horària a les famílies.

Subscriu-te a la newsletter de Navàs