Salutació de l’alcalde

Salutació de l’alcalde
Jaume Casals Ció
Alcalde i regidor d’Economia i Hisenda
Ampliar Informació

Lloc de naixement: Navàs

Data de naixement: 17 de març del 1975

Partit polític: CUP

Portaveu: No

Membre de Junta de Govern: Sí

Membre de Comissions Informatives: Sí

Membre de Patronats i/o altres Comissions: Serveis Municipals de Navàs, Comissió de Nomenclàtor

Correu electrònic: alcaldia@navas.cat

Xarxes socials: Perfil: Llicenciat en Filologia Catalana

Trajectòria professional: Professor de secundària, ara en excedència. Va ser nomenat alcalde de Navàs la passada legislatura, en què es va formar govern entre la CUP (4 regidors) i ERC (3 regidors). El 2015 va ratificar la seva candidatura esdevenint alcalde degut a la majoria absoluta de la CUP en les últimes eleccions municipals (7 regidors).

Retribució anual bruta: 34.440 €

Declaració d’activitats i béns

Em plau donar-vos la benvinguda al nou web de l’Ajuntament de Navàs, aquesta pàgina pretén ser una eina amb la qual podreu realitzar alguns tràmits i també hi trobareu diversitat d’informacions sobre les activitats de l’Ajuntament i les entitats del municipi. Són temps de l’anomenada generació digital, des de l’equip de govern hem optat per potenciar l’administració electrònica i també la comunicació 2.0 tot renovant la pàgina web i també sent actius en diverses xarxes socials. L’objectiu és millorar la comunicació en dues direccions: per un cantó, poder informar de les activitats que es produeixen al municipi, i, d’altra banda, rebre consells, atendre peticions i realitzar alguns tràmits administratius. Desitjo que aquesta nova eina també ens apropi més a vosaltres.

També voldria aprofitar aquest espai per convidar-vos a visitar el nostre poble, un terme municipal extens vorejat pels rius Llobregat i Cardener. Als que esteu lluny m’agradaria que els continguts que trobareu en aquesta web també us portin a sentir-vos més a prop de Navàs. A tots plegats us volem apropar a descobrir el nostre patrimoni, passejar pels nostres paratges, gaudir de les nostres fires, festes i actes culturals i esportius, i en conjunt, a tot allò que ens ha fet poble. Això sí, si podeu, us recomanaria que tanquéssiu l’ordinador i ens vinguéssiu a visitar.

Esperem que aquesta eina us sigui d’utilitat i estigui al servei del nostre poble.