Salutació de l’alcalde

Salutació de l’alcalde
Genís Rovira Barat
Alcalde i regidor d'Educació, Via Pública i Organització i Noves Tecnologies
Ampliar Informació

Lloc de naixement: Navàs

Data de naixement: 8 de setembre del 1990

Partit polític: CUP

Portaveu: No

Membre de Junta de Govern:

Membre de Comissions Informatives:

Membre de Patronats i/o altres Comissions: Comissió de Nomenclàtor

Correu electrònic: alcaldia@navas.cat / rovirabg@navas.cat

Xarxes socials:

Perfil: Graduat en Filologia Catalana i Màster de Formació de Professorat d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i ensenyament d’idiomes.

Trajectòria professional: Professor de secundària interí, ha treballat durant un mes i mig a l’escola Joviat i, ja en l’àmbit públic, ha estat dos mesos a l’Institut La Plana de Vic i un curs sencer a l’Institut Sant Andreu de Sant Andreu de la Barca, a mitja jornada; durant els dos últims cursos ha estat a l’INS Lluís de Peguera de Manresa. Actualment té el número congelat epr dedicar-se exclusivament a l’alcaldia.

El juny del 2015 assumeix les àrees de Cultura, Promoció Econòmica, Participació i Noves Tecnologies; l’abril del 2017, assumeix també la regidoria de Festes i cedeix la de Promoció Econòmica. EL 15 de juny de 2019 és escollit Alcalde de Navàs després de l’acord de govern entre la CUP i ERC.

Horaris d’atenció al públic prèvia concertació de cita:

  • Matí: de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia.
  • Tarda: dimarts de 4 a 6 de la tarda.

Retribució anual bruta: 32000€

Declaració d’activitats i béns 2015

Registre d’interessos Genís Rovira_2019

 

Em plau donar-vos la benvinguda al nou web de l’Ajuntament de Navàs, aquesta pàgina pretén ser una eina amb la qual podreu realitzar alguns tràmits i també hi trobareu diversitat d’informacions sobre les activitats de l’Ajuntament i les entitats del municipi. Són temps de l’anomenada generació digital, des de l’equip de govern hem optat per potenciar l’administració electrònica i també la comunicació 2.0 tot renovant la pàgina web i també sent actius en diverses xarxes socials. L’objectiu és millorar la comunicació en dues direccions: per un cantó, poder informar de les activitats que es produeixen al municipi, i, d’altra banda, rebre consells, atendre peticions i realitzar alguns tràmits administratius. Desitjo que aquesta nova eina també ens apropi més a vosaltres.

També voldria aprofitar aquest espai per convidar-vos a visitar el nostre poble, un terme municipal extens vorejat pels rius Llobregat i Cardener. Als que esteu lluny m’agradaria que els continguts que trobareu en aquesta web també us portin a sentir-vos més a prop de Navàs. A tots plegats us volem apropar a descobrir el nostre patrimoni, passejar pels nostres paratges, gaudir de les nostres fires, festes i actes culturals i esportius, i en conjunt, a tot allò que ens ha fet poble. Això sí, si podeu, us recomanaria que tanquéssiu l’ordinador i ens vinguéssiu a visitar.

Esperem que aquesta eina us sigui d’utilitat i estigui al servei del nostre poble.