Salutació de l’alcalde

Salutació de l’alcalde
Genís Rovira Barat
Alcalde de Navàs i Regidor de Comunicació, Turisme, Organització i Noves Tecnologies
Ampliar Informació

Lloc de naixement: Navàs

Data de naixement: 8 de setembre de 1990

Partit polític: CUP

Membre de Junta de Govern:

Membre de Comissions Informatives:

Membre de Patronats i/o altres Comissions: Comissió de Nomenclàtor

Correu electrònic: rovirabg@navas.cat

Xarxes socials: Twitter, Instagram, Facebook

Perfil: Graduat en Filologia Catalana i Màster de Formació de Professorat d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional i ensenyament d’idiomes.

Trajectòria professional: Professor de secundària interí, ha treballat en diferents centres educatius. Actualment té el número congelat per dedicar-se exclusivament a l’alcaldia.

El juny del 2015 assumeix les àrees de Cultura, Promoció Econòmica, Participació i Noves Tecnologies; l’abril del 2017, assumeix també la regidoria de Festes i cedeix la de Promoció Econòmica. El 15 de juny de 2019 és escollit Alcalde de Navàs després de l’acord de govern entre la CUP i ERC. El 26 d’octubre de 2019 renúncia temporalment a l’alcaldia per malaltia, i la torna a assumir el 18 de setembre de 2021.

Horaris d’atenció al públic prèvia concertació de cita:

  • Matí: de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia.
  • Tarda: dimarts de 4 a 6 de la tarda.

Retribució anual bruta: 34.000€

Declaració d’activitats i béns 2015

Registre d’interessos Genís Rovira_2019

 

Sou a Navàs, sou a casa.

Diu el tòpic que Navàs és un poble jove, i és veritat. Consta que l’any 1862 hi havia només 6 cases al nucli; era simplement una barriada de Castelladral, cap de l’antic municipi. L’any 1882, vint anys després, ja n’hi havia 50, amb 75 famílies i 500 habitants. Continuava anomenant-se Navàs de Castelladral, i es va dir així fins a l’any 1959. Actualment som 6.020 habitants repartits en els diferents nuclis del municipi, del Llobregat fins al Cardener. Som un poble jove, sí, però el tòpic també diu que som un poble capaç. I això ens ho hem de continuar demostrant i dotar de contingut aquest orgull de ser navassencs, de ser navassenques.

A Navàs intentem que polítics i poble vagin de la mà per aconseguir els reptes de futur. Que aquest poble jove que ja no n’és tant tingui més motius per estar orgullós de ser qui és. Que tothom pugui gaudir del fet de viure a Navàs, des de Palà i Sant Salvador de Torroella a Valldeperes, Castelladral, el Mujal i Sant Cugat del Racó. I que el nostre país, Catalunya, esdevingui una República independent amb tots els drets respectats. Que el món sigui més just i la llibertat en sigui arreu bandera.

Estem al vostre servei. Tant si sou convilatans/es com si en sou visitants, sapigueu que sou a Navàs, que sou a casa.