Cens de locals i naus industrials buides

Cens de locals i naus industrials buides

NAU INDUSTRIAL EN VENDA A NAVÀS

Edifici industrial aïllat, amb una única planta i rectangular, amb accés per la part central de la façana, completament tancada. La parcel·la completa té una superfície de 13.555m², una façana de 40m i un altura de 6m. La distribució inclou varies zones com la nau principal, magatzem, oficines i vestuaris, totes elles a planta baixa.

Situat a la zona industrial, disposa de tots els equipaments necessaris i gaudeix d’una bona comunicació tant per carretera com per autovia.

Preu: 2.330.000€ (317€/m²)

Per a més informació: Nau industrial a Navàs

 

NAU INDUSTRIAL EN VENDA A NAVÀS

Nau industrial amb una superfície de terreny de 12.000m² i 8.368m² de nau construïda, estructura de formigó, nau molt ben construïda, gas natural, centraleta contra incendis i també vàries boques d’incendi i places d’aparcament. La nau té una altura de llum de 7m, dos molls de càrrega en el mateix recinte de la nau i és apte pel moviment de tràilers. Disposa de jardí a l’entrada principal i està preparada per varis usos tot i que necessita reformes a l’interior.

Preu: 1.500.000€ (179€/m²)

Per a més informació: Nau Industrial a Navàs

 

NAU INDUSTRIAL DE LLOGUER A PALÀ DE TOROELLA

Preu: 5.550€ per la nau de 3.700m² i 1.750€ per la nau de 1.750m² (7.300€ per les dues)

Per a més informació: Nau de lloguer a Palà de Toroella

 

NAU INDUSTRIAL EN VENDA A PALÀ DE TOROELLA

Interessant nau industrial de 3.088m² distribuïts en una planta baixa amb nau, sales, vestíbul i lavabos i una primera planta amb naus i oficines. Disposa de porta de càrrega i té un accés per vianants.

Preu: 823.800€ (267€/m²)

Per a més informació: Nau industrial a Palà de Toroella

 

NAU INDUSTRIAL EN VENDA A NAVÀS

Nau diàfan, de 758m², totalment noca i amb una altura de 9m. Disposa tant de pati posterior com davanter i la nau disposa de tots els serveis necessaris.

Preu: 458.000€

Per a més informació: Nau industrial a Navàs

 

NAU INDUSTRIAL EN VENDA A NAVÀS

Nau industrial en venda de 1.000m². Local habilitat pel comerç amb una superfície de 200m² de local comercial i magatzem. Equipat amb tots els serveis, sortida de fum i porta d’entrada de grans dimensions.

Preu: 211.000€

Per a més informació: Nau industrial Navàs

 

Subscriu-te a la newsletter de Navàs