Serveis de Comerç

Serveis de Comerç
Des de la Gerència dels serveis de comerç de la Diputació de Barcelona, s'ha possat en marxa dos projectes que us adjuntem informació a continuació:
 
  Apropteu és una app gratuïta que la Diputació de Barcelona posa al vostre abast amb l’objectiu de millorar la competitivitat del comerç de proximitat mitjançant la digitalització. Tot i el poc temps de recorregut que té l’Apropteu, està tenint una molt bona acollida per part dels comerços i la ciutadania. Se li han incorporat noves funcionalitats per acostar, encara més, la tecnologia al nostre comerç i perquè es puguin utilitzar tots els avantatges que aquesta app ofereix. Tot just s’està treballant la seva implementació als municipis mitjans i petits. (Enllaç a https://www.diba.cat/web/comerc/apropteu)
 

Reempresa és un programa promogut per la Diputació de Barcelona i la Fundació CECOT Innovació amb l’objectiu de potenciar la transmissió empresarial d’establiments comercials dels municipis petits, d’espais comercials de titularitat municipal i de parades de mercats municipals. Treballem, d’una banda, amb l’objectiu d’evitar el tancament de negocis en funcionament en municipis de la província de Barcelona amb menys de 15.000 habitants i, de l’altra, amb el Reempresa Mercats Municipals, un programa que va dirigit a facilitar i millorar la transmissió de parades disponibles en els mercats municipals. (Enllaç a https://www.diba.cat/web/comerc/reempresa)