Coral Nova

Coral Nova

La coral s’origina l’any 2003 com a Coral de Pares d’alumnes de l’escola de música. Tal com diu el nom es tractava d’una activitat restringida al pares i mares dels alumnes, encara que ben aviat es va obrir la possibilitat de formar-ne part a qui volgués cantar.

L’objectiu principal era el d’engrescar a mares i pares a fer una activitat musical a la mateixa escola dels seus fills i filles. La coral ha anat creixent fins arribar a ser-ne uns 33 components. Es tracta d’una coral de caire popular.

A finals del 2008 ens constituïm com a Entitat del poble, continuant, però, lligats a l’Escola de Música i amb el mateix director musical. A partir d’aquí adoptem el nom de Coral Nova.

El nombre de concerts a l’any són variables encara que n’hi ha alguns que són “d’obligat compliment” com el concert de Nadal i el de Final de curs. Procurem enriquir-nos de l’experiència d’altres corals, oferint concerts d’intercanvis. També una vegada a l’any anem a visitar els avis i àvies a la Residència.

La nostra il·lusió és anar millorant centrant-nos en l’assaig i cursos diversos que podem anar rebent de persones exteriors a l’escola.  Fins ara hem pogut disfrutar de professors de cant com la Maria Josep Besson, l’Alba González, la Laura García i en Francesc Garrigosa.

Els assajos els fem tots els dimecres d’1/4 de 10 a 3/4 d’11.