JORNADES PER LA SOBIRANIA ALIMENTÀRIA, Diumenge 21 de maig de 2017
De 14h a 16h
Dinar popular saludable, sostenible i just. Els CHEFS2020 (xarxa de cuiners i cuineres de menjadors escolars ecològics i de proximitat) ens oferiran aquest menú:
1r plat: Arròs amb verdures i salsa de remolatxa
2n plat: Hamburguesa de cigrons i bolets acompanyada amb amanida de l'hort
Postres: Pastís de pastanaga amb xocolata
Venda de tiquets a:
- A Navàs (preu 10€): RESERVA EL TEU TIQUET ENVIANT UN CORREU A SA@NAVAS.CAT (Després podràs pagar i recollir el tiquet a: Oficina d'Atenció a la Ciutadania, als Establiments Adherits pendents de confirmar)
- A través de la plataforma TICKETEA (preu 10€ + comissió 1€ = 11€)
A més et recordem que des de l’Ajuntament de Navàs conjuntament amb l’Associació Menjadors Ecològics organitzem una doble Jornada per la Sobirania Alimentària.
De 10h a 14h
- Una jornada popular amb activitats per a tots els públics, durant tot el matí hi hauran activitats relacionades amb l'alimentació saludable per totes les edats perquè pugueu venir acompanyats de familiars, amics i de qui vulgueu.
- Una jornada tècnica amb quatre grups de treball:
- Producció/circuits curts, grup obert a productores i productors
- Menjadors ecològics i de proximitat, grup obert a AMPAS, AFA, mestres, cuiners, monitors, dietistes...
- Administracions públiques, grup obert a responsables polítics, tècnics municipals i d'associacions
- Transformar la cuina de la residència en ecològica i sostenible, grup tancat de cuiners, gestors de col·lectivitats i dietistes.
PER PARTICIPAR HAS D'INSCRIURE'T AL SEGÜENT FORMULARI