Agenda

MENÚ 2020: dinar popular saludable, sostenible i just
Hora Inici: 2017-05-21 14:00
Hora Fi: 2017-05-21 16:00
Categoria: Sense categoria

JORNADES PER LA SOBIRANIA ALIMENTÀRIA, Diumenge 21 de maig de 2017

 

De 14h a 16h

 

Dinar popular saludable, sostenible i just. Els CHEFS2020 (xarxa de cuiners i cuineres de menjadors escolars ecològics i de proximitat) ens oferiran aquest menú:

 

1r plat: Arròs amb verdures i salsa de remolatxa

2n plat: Hamburguesa de cigrons i bolets acompanyada amb amanida de l'hort

Postres: Pastís de pastanaga amb xocolata

 

Venda de tiquets a:

  • A Navàs (preu 10€): RESERVA EL TEU TIQUET ENVIANT UN CORREU A SA@NAVAS.CAT (Després podràs pagar i recollir el tiquet a: Oficina d'Atenció a la Ciutadania, als Establiments Adherits pendents de confirmar)
  • A través de la plataforma TICKETEA (preu 10€ + comissió 1€ = 11€)

 

A més et recordem que des de l’Ajuntament de Navàs conjuntament amb l’Associació Menjadors Ecològics organitzem una doble Jornada per la Sobirania Alimentària.

 

De 10h a 14h

 

- Una jornada popular amb activitats per a tots els públics, durant tot el matí hi hauran activitats relacionades amb l'alimentació saludable per totes les edats perquè pugueu venir acompanyats de familiars, amics i de qui vulgueu.

 

- Una jornada tècnica amb quatre grups de treball:

  1. Producció/circuits curts, grup obert a productores i productors
  2. Menjadors ecològics i de proximitat, grup obert a AMPAS, AFA, mestres, cuiners, monitors, dietistes...
  3. Administracions públiques, grup obert a responsables polítics, tècnics municipals i d'associacions
  4. Transformar la cuina de la residència en ecològica i sostenible, grup tancat de cuiners, gestors de col·lectivitats i dietistes.

 

PER PARTICIPAR HAS D'INSCRIURE'T AL SEGÜENT FORMULARI

 


INSCRIU-TE I PARTICIPA!

Lloc:
Publicació: 02/05/2017 a les 00:00
Subscriu-te a la newsletter de Navàs