Situació geogràfica

Situació geogràfica

AMB VEHICLE PARTICULAR

Des de Barcelona: agafar l’autopista C-58 fins a la sortida 23 cap a Andorra, ens incorporem a la C-55 direcció Manresa fins a agafar l’enllaç de la C-16 en direcció a Berga fins a la sortida de Navàs.

Des de Girona: agafar la C-25 direcció Manresa/Lleida fins a la sortida 141A per incorporar-nos a l’E-9, C-16 en direcció a Berga fins a la sortida de Navàs.

Des de Tarragona: agafar l’A-2 direcció Martorell, on sortim direcció Manresa per la C-55 fins a connectar amb la C-16 en direcció a Berga i fins a la sortida de Navàs.

Des de Lleida: agafar la C-25 direcció a Manresa fins a trobar l’enllaç a la C-16 en direcció a Berga fins a la sortida de Navàs.

Des de Perpinyà: agafar la N-11 direcció Catalunya i enllaçar a la C-25 en direcció a Manresa/Lleida fins a la sortida 141A per incorporar-nos a l’E-9, C-16 en direcció a Berga fins a la sortida de Navàs.

 

AMB TRANSPORT PÚBLIC

Des de Barcelona: agafar la línia d’autobusos Alsa. Podeu consultar els horaris al següent enllaç: https://www.alsa.es/ca/horaris-dels-autobusos

Des de Girona: agafar la línia d’autobusos Eix Bus (podeu consultar els horaris al següent enllaç: http://www.teisa-bus.com/ca/eix-bus). Ja a Manresa, agafar la línia d’autobusos Alsa (podeu consultar els horaris al següent enllaç: https://www.alsa.es/ca/horaris-dels-autobusos).

Des de Tarragona: agafar la línia d’autobusos Alsa. Podeu consultar els horaris al següent enllaç: https://www.alsa.es/ca/horaris-dels-autobusos.
També podem agafar la línia 1 de Rodalies fins a Barcelona i des d’allà agafar la línia d’autobusos Alsa.

Des de Lleida: agafar la línia d’autobusos Eix Bus (podeu consultar els horaris al següent enllaç: http://www.teisa-bus.com/ca/eix-bus). Ja a Manresa, agafar la línia d’autobusos Alsa (podeu consultar els horaris al següent enllaç: https://www.alsa.es/ca/horaris-dels-autobusos).

Des de Perpinyà: agafar la línia d’autobusos Flixbus fins a Barcelona (podeu consultar els horaris al següent enllaç: https://www.flixbus.cat/ ). Des de Barcelona agafar la línia d’autobusos Alsa.