Notícies sobre esports de Navàs

4 ORS, 4 PLATES I 2 BRONZES DE EQUIP DE COMPETICIÓ DE FIT KID NAVÀS AL CAMPIONAT D’ESPANYA FIT KID 2023

El passat 29, 30 d’abril i 1 de maig es va celebrar el Campionat d’Espanya de Fit Kid 2023 a la Ciutat Esportiva de Blanes. Aquest campionat fou el Campionat d’Espanya amb més assistents fins a la data, amb més de 2.000 ballarines i ballarins. L’equip de competició de Fit Kid Navàs hi va participar els tres dies de la jornada de competicions amb 13 coreografies en les categories de Fit Kid i Fit Kid Promoció, de les quals 10 van aconseguir podi.

En primer lloc, Xènia Córdoba va esdevenir campiona d’Espanya en Solo Fit Kid Promo* Júnior. Laura Torrente també va obtenir la primera posició en Solo Fit Kid Adulto, una de les categories més exigents de la competició. També van pujar al primer calaix el Grupo Fit Kid Promo* Adulto format per Karen Fernández, Marina Santasusana, Laura Vall, Guillem Cabra i Laura Torrente, que van destacar amb la seva coreografia de burlesque. Igualment van obtenir la primera posició el Duo Fit Kid Promo* Adulto format per Laura Torrente i Karen Fernández.

En segon lloc, el Guillem cabra va assolir la segona posició en Solo Fit Kid Adulto Masculí. Laura Vall i Xènia Córdoba també van assolir la medalla de plata en Duo Fit Kid Pomo* Júnior. També ho va aconseguir el Duo Fit Kid Baby format per la Laia Carol i la Martina Just, i el Duo Fit Kid Adulto format per Aina Serra i Guillem Cabra, amb una gran competència.

En tercer lloc, el Grupo Fit Kid Baby format per Sara Llorens, Bet Roca, Jana Guitart, Carla Manent, Carlota Gómez, Laia Carol i Martina Just van assolir la tercera posició. De la mateixa manera, també foren tercers/es el Grupo Fit Kid Adulto format per Aina Serra, Xènia Córdoba, Laura Torrente i Guillem Cabra.

La quarta posició la van assolir el Solo Fit Kid Baby de Carla Manent i el Duo Fit Kid Baby de Bet Roca i Jana Guitart. Per últim, en la categoria amb més participants del campionat, van quedar semifinalistes l’Arlet Trench, Anna Galera, Laura De La Corte i Júlia Badrenas amb Grupo Fit Kid Promo* Kid.

Des de l’equip de competició de Fit Kid Navàs, estan molt orgullosos/es de l’esforç i dedicació que han mostrat totes les ballarines i el ballarí de l’equip en aquesta temporada, que ha estat molt intensa, i amb més coreografies que mai. Encaren amb ganes la temporada vinent, amb nous reptes esportius i de creixement com a equip.

Des de l’Ajuntament volem felicitar a tot l’equip per la gran temporada i els bons resultats obtinguts!

Publicació: 04/05/2023 a les 08:45
Altres notícies relacionades
Dimarts 13 de Febrer de 2024
CLASSIFICACIONS FIT KID NAVÀS CAMPIONAT DE CATALUNYA 2024
Dilluns 29 de Gener de 2024
EL PÚBLIC VA OMPLIR DE GOM A GOM EL PAVELLÓ BLAU EN LA PRESENTACIÓ D’EQUIPS DE LA TEMPORADA 23-24 DEL CLUB BÀSQUET NAVÀS
Dilluns 11 de Desembre de 2023
BONS RESULTATS DE LES NEDADORES DEL CLUB NATACIÓ NAVÀS ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE NATACIÓ INFANTIL I JUNIOR
Divendres 01 de Desembre de 2023
MIRANT EL NADAL AMB ULLS D’INFANT
Dimarts 14 de Novembre de 2023
3R TORNEIG DE JUDO EIX DEL LLOBREGAT
Dilluns 06 de Novembre de 2023
EL POBLE DE NAVÀS ES VA OMPLIR DE CORREDORS I CORREDORES EN LA 9A EDICIÓ DE LA TRENCA 3 PICS!
Dimecres 20 de Setembre de 2023
JORNADES DE MUNTANYA A NAVÀS
Dimecres 21 de Juny de 2023
ATENCIÓ! COMPLEX EIX TANCAT TEMPORALMENT
Dimarts 06 de Juny de 2023
BALLANT AMB ELS ELEMENTS
Dilluns 05 de Juny de 2023
AQUEST DIUMENGE LA CURSA DEL LLOBREGAT «NAVÀS – SANT BOI» HA REUNIT A 200 CORREDORS
Dilluns 05 de Juny de 2023
LA TROBADA DE DEBUTANTS A NAVÀS VA ACOLLIR 140 JUGADORS
Dijous 01 de Juny de 2023
OBERTURA DE LES PISCINES D'ESTIU
Dilluns 29 de Maig de 2023
TROBADA DE DEBUTANTS
Dimecres 17 de Maig de 2023
MÉS DE 500 PARTICIPANTS HAN GAUDIT DE LA 34a EDICIÓ DE LA ROMÀNICA DE NAVÀS!!!
Dilluns 08 de Maig de 2023
INSCRIPCIONS OBERTES PEL CASAL D’ESTIU DE NAVÀS!
Subscriu-te a la newsletter de Navàs