Notícies sobre Comerç de Navàs

89A FIRA DE PRIMAVERA: MÉS CULTURA I COMERÇ LOCAL

El 17 i 18 d’abril Navàs tornarà a gaudir de la Fira de Primavera, que enguany arriba a la 89a edició. Serà, però, una fira radicalment diferent a les realitzades fins al moment, a excepció de la de l’any passat que, en ple confinament, es va haver de fer de forma virtual. A causa de la pandèmia de la Covid-19 i les diferents mesures sanitàries que en deriven, no hi haurà parades de firaires ni atraccions.  Amb tot, des de la regidoria de Promoció Econòmica s’ha tirat endavant una fira que dóna protagonisme als actes culturals de tots els formats i per a tots els públics, així com potencia la presència del comerç navassenc, que tindrà un espai propi on exposar els seus productes, a més de la campanya “Somnis”, en què es repartiran premis per un valor total de 7400€ entre els veïns i veïnes que hi participin.

CONCERTS I ESPECTACLES PER A TOTS ELS PÚBLICS

Els espectacles infantils copsaran la majoria dels actes preparats. Així, dissabte el matí, hi haurà un circuit d’orientació en família al Pla de Sant Pere, que servirà per fer una activitat en família mentre es decobreix un dels paratges arqueològics més imponents del nostre municipi. A les 12 i a les 17h, la companyia Campi qui Pugui ens presentarà l’espectacle Asteroid al mig del passeig, on hi haurà impactat un meteorit molt especial. Finalment, a les 19h, els navassencs Instròniks ens oferiran un concert interactiu i de reflexió sobre l’ús de les tecnologies a la Plaça de l’Ajuntament.

El diumenge, durant tot el matí a la Plaça Gaudí, hi haurà activitats infantils per a infants de 0 a 5 anys, jocs de fusta tradicionals i jocs relacionats amb el circ. A la tarda, a les 18h, i també a la Plaça Gaudí, la companyia Teatre Nu ens ensenyarà el seu particular Teatre Arrossegat de Catalunya.

La Fira es clourà a les 19h, al passeig Ramon Vall, amb un concert dels santandreuencs Ginestà, dos germans que busquen un so contemporani mitjançant loops i beats electrònics a través del folk i la cançó protesta. Un grup que el 2019 va guanyar un Premi Enderrock. Properament, per les xarxes socials, publicarem la manera com reservar entrades per al concert, que seran gratuïtes.

D’entre les activitats programades, destaca també les jornades de portes obertes del Centre Enoturístic del Pla de Bages. Tant el dissabte com el diumenge s’obriran les portes en l’horari habitual, de 10 a 14h. El dissabte, però, es farà un Tast de Primavera, on es podran degustar els vins de Vinyas d’Empremta (11h), La Diferenta (12h) i Exibis (13h). Els tastos es realitzaran a l’exterior del centre i cal inscripció prèvia enviant un correu a centreenoturistic@navas.cat. Les places són limitades i només hi ha opció d’apuntar-se a una de les sessions.

EL COMERÇ LOCAL, MÉS VIU QUE MAI

El diumenge, a partir de les 9h i durant to el matí, al Passeig Ramon Vall es durà a terme el Mercat d’oportunitats, on el comerç navassenc oferirà el seus productes tal com si fos el tradicional mercat de la ganga. Una ocasió especial per triar i remenar a bon preu i donar vida al comerç local.

Cal recordar, a més, que del 6 al 24 d’abri hi ha la campanya Somnis el veïnat podrà anar a comprar a qualsevol dels 37 establiments que participen a la campanya i haurà d’omplir una butlleta amb el seu nom, cognoms i telèfon de contacte. A partir del 26 d’abril, d’entre totes les butlletes presentades se n’escolliran 37 a l’atzar, i seran les que rebran 200€ a gastar en l’establiments que els hagi tocat. Cal apuntar que no necessàriament la butlleta guanyadora s’escaurà amb el premi obtingut; d’aquesta manera es potencia conèixer nous establiments que per qualsevol motiu no si té tanta tirada i s’aconsegueix fidelitzar nous clients.

Publicació: 06/04/2021 a les 10:14
Altres notícies relacionades
Dimecres 22 de Desembre de 2021
PROJECTE SOBRE TAULES DE COMERÇ PER A L’ENFORTIMENT DEL SECTOR COMERCIAL I ECONÒMIC A NAVÀS
Dimarts 21 de Desembre de 2021
MERCAT DE NAVÀS
Dilluns 20 de Desembre de 2021
GUANYADORS/ES DEL CONCURS DE PESSEBRES 2021
Divendres 17 de Desembre de 2021
CONCURS DE PESSEBRES (Fira del Regal)
Divendres 17 de Desembre de 2021
CONCURS D'APARADORS DE NADAL 2021
Dimarts 14 de Desembre de 2021
FIRA DEL REGAL DE NAVÀS
Dimarts 23 de Novembre de 2021
Taller el canal electrònic a les administracions
Dijous 28 d'Octubre de 2021
TORNA EL NAVÀS T'APASSIONA
Dimecres 06 d'Octubre de 2021
89A FIRA DE TARDOR DE NAVÀS
Dissabte 01 de Maig de 2021
SORTEIG CAMPANYA "SOMNI FET REGAL"
Dijous 25 de Març de 2021
CAMPANYA COMERCIAL DE SOMNI!
Dimecres 13 de Gener de 2021
GUANYADORS/ES DEL CONCURS D'APARADORS DE NADAL DE NAVÀS
Dijous 17 de Desembre de 2020
COMPRAR A NAVÀS SURT A COMPTE!
Dimecres 11 de Novembre de 2020
BONIFICACIÓ DEL 25% DE LA TAXA DE RESIDUS ALS ESTABLIMENTS AFECTATS PER LA COVID-19
Dimarts 10 de Novembre de 2020
PREMIATS I PREMIADES DE LA CAMPANYA FIRA'T
Subscriu-te a la newsletter de Navàs