Notícies sobre Comerç de Navàs

89A FIRA DE TARDOR DE NAVÀS

El comerç local, l’artesania, l’art, i des de fa 10 anys també el món de la vinya, són els principals ingredients de la Fira de Tardor de Navàs, que se celebrarà el cap de setmana, dissabte 16 i diumenge 17 d’octubre.

El programa d’actes de la fira es posa en marxa amb la campanya Fira’t!, amb la participació de 52 establiments, l’objectiu de la qual és fer promoció del comerç i serveis locals, i s’hi podrà participar del 8 al 16 d’octubre.

El cap de setmana de Fira començarà amb el ja habitual comerç al carrer, quan botigueres i botiguers del poble trauran l’aparador davant dels seus establiments. Ben d’hora al matí es farà la caminada entrevinyes, el punt de partida de l’edició d’enguany serà el Centre Enoturístic Pla de Bages i es visitaran les vinyes del celler local, Vinyas d’Empremta, on ens explicaran el seu projecte i es podrà gaudir del meravellós entorn on es troba situat (el preu és de 10€ i s’han de reservar entrades a entrades.navas.cat). A les 12 del migdia, al passeig, exhibició de Fit-Kid.
A la tarda, jocs infantils al Carrer de l’Església, i a les 19h,  el Tastaentorn, on es podrà gaudir de vins, formatges, tapes i cervesa de proximitat, amenitzat amb música, a càrrec de la cantautora Anaïs Vila, que presentarà el seu treball “Contradiccions”. Però això no és tot, al Casal Sant Genís hi haurà dues funcions de l’obra “El bon doctor” organitzat pel Grup Escènic Navàs i al pati de l’Escola de Música, una nova edició del Festival Test.

El plat fort de la Fira de Tardor serà diumenge, amb desenes de parades d’artesania i alimentació a la Plaça de l’Ajuntament de Navàs. Al matí s’han programat diferents activitats: demostració de puntes de coixí, exposició de fotografies del Fotofilm Navàs o ballada country a la Plaça Gaudí a càrrec de la Romànica Navàs, espectacle infantil “Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa”, tast amb música al Centre Enoturístic amenitzat per l’actuació musical de l’Àuria Franch… I a la tarda, concert a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell.

I després de la programació de la Fira de Tardor, arrencarà a Navàs una altra proposta que té molt bona acceptació: el Navàs T’apassiona, el tast de tapes en què hi participaran set restaurants del poble.

 

Publicació: 06/10/2021 a les 11:58
Altres notícies relacionades
Dimarts 19 d'Abril de 2022
EXPOSICIÓ DE CARTELLS DE LA FIRA DE PRIMAVERA
Dilluns 11 d'Abril de 2022
CAMPANYA COMERCIAL SOMNIS
Dijous 07 d'Abril de 2022
90a FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS
Dimecres 30 de Març de 2022
OBERT PROCÉS SELECTIU PER A L’ATORGAMENT DE LLICÈNCIES PER AL MERCAT SETMANAL DE NAVÀS
Dijous 24 de Febrer de 2022
ELS ESTABLIMENTS DE NAVÀS SURTEN AL CARRER!
Dilluns 07 de Febrer de 2022
OBERT PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICPAR A LA FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS (30 d’abril i 1 de maig de 2022)
Dimecres 22 de Desembre de 2021
PROJECTE SOBRE TAULES DE COMERÇ PER A L’ENFORTIMENT DEL SECTOR COMERCIAL I ECONÒMIC A NAVÀS
Dimarts 21 de Desembre de 2021
MERCAT DE NAVÀS
Dilluns 20 de Desembre de 2021
GUANYADORS/ES DEL CONCURS DE PESSEBRES 2021
Divendres 17 de Desembre de 2021
CONCURS DE PESSEBRES (Fira del Regal)
Divendres 17 de Desembre de 2021
CONCURS D'APARADORS DE NADAL 2021
Dimarts 14 de Desembre de 2021
FIRA DEL REGAL DE NAVÀS
Dimarts 23 de Novembre de 2021
Taller el canal electrònic a les administracions
Dijous 28 d'Octubre de 2021
TORNA EL NAVÀS T'APASSIONA
Dissabte 01 de Maig de 2021
SORTEIG CAMPANYA "SOMNI FET REGAL"
Subscriu-te a la newsletter de Navàs