Notícies sobre Comerç de Navàs

89A FIRA DE TARDOR DE NAVÀS

El comerç local, l’artesania, l’art, i des de fa 10 anys també el món de la vinya, són els principals ingredients de la Fira de Tardor de Navàs, que se celebrarà el cap de setmana, dissabte 16 i diumenge 17 d’octubre.

El programa d’actes de la fira es posa en marxa amb la campanya Fira’t!, amb la participació de 52 establiments, l’objectiu de la qual és fer promoció del comerç i serveis locals, i s’hi podrà participar del 8 al 16 d’octubre.

El cap de setmana de Fira començarà amb el ja habitual comerç al carrer, quan botigueres i botiguers del poble trauran l’aparador davant dels seus establiments. Ben d’hora al matí es farà la caminada entrevinyes, el punt de partida de l’edició d’enguany serà el Centre Enoturístic Pla de Bages i es visitaran les vinyes del celler local, Vinyas d’Empremta, on ens explicaran el seu projecte i es podrà gaudir del meravellós entorn on es troba situat (el preu és de 10€ i s’han de reservar entrades a entrades.navas.cat). A les 12 del migdia, al passeig, exhibició de Fit-Kid.
A la tarda, jocs infantils al Carrer de l’Església, i a les 19h,  el Tastaentorn, on es podrà gaudir de vins, formatges, tapes i cervesa de proximitat, amenitzat amb música, a càrrec de la cantautora Anaïs Vila, que presentarà el seu treball “Contradiccions”. Però això no és tot, al Casal Sant Genís hi haurà dues funcions de l’obra “El bon doctor” organitzat pel Grup Escènic Navàs i al pati de l’Escola de Música, una nova edició del Festival Test.

El plat fort de la Fira de Tardor serà diumenge, amb desenes de parades d’artesania i alimentació a la Plaça de l’Ajuntament de Navàs. Al matí s’han programat diferents activitats: demostració de puntes de coixí, exposició de fotografies del Fotofilm Navàs o ballada country a la Plaça Gaudí a càrrec de la Romànica Navàs, espectacle infantil “Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa”, tast amb música al Centre Enoturístic amenitzat per l’actuació musical de l’Àuria Franch… I a la tarda, concert a càrrec de la Cobla Lluïsos de Taradell.

I després de la programació de la Fira de Tardor, arrencarà a Navàs una altra proposta que té molt bona acceptació: el Navàs T’apassiona, el tast de tapes en què hi participaran set restaurants del poble.

 

Publicació: 06/10/2021 a les 11:58
Altres notícies relacionades
Dijous 28 d'Octubre de 2021
TORNA EL NAVÀS T'APASSIONA
Dissabte 01 de Maig de 2021
SORTEIG CAMPANYA "SOMNI FET REGAL"
Dimarts 06 d'Abril de 2021
89A FIRA DE PRIMAVERA: MÉS CULTURA I COMERÇ LOCAL
Dijous 25 de Març de 2021
CAMPANYA COMERCIAL DE SOMNI!
Dimecres 13 de Gener de 2021
GUANYADORS/ES DEL CONCURS D'APARADORS DE NADAL DE NAVÀS
Dijous 17 de Desembre de 2020
COMPRAR A NAVÀS SURT A COMPTE!
Dimecres 11 de Novembre de 2020
BONIFICACIÓ DEL 25% DE LA TAXA DE RESIDUS ALS ESTABLIMENTS AFECTATS PER LA COVID-19
Dimarts 10 de Novembre de 2020
PREMIATS I PREMIADES DE LA CAMPANYA FIRA'T
Dimecres 28 d'Octubre de 2020
NOVA GUIA D'INFORMACIÓ MUNICIPAL, COMERCIAL I DE SERVEIS
Dilluns 19 d'Octubre de 2020
Continua i s’amplia la Campanya Fira’t!
Dimecres 14 d'Octubre de 2020
SUSPESA LA 88A FIRA DE TARDOR
Dilluns 05 d'Octubre de 2020
ARRIBA LA "88A FIRA DE TARDOR", ADAPTADA A LA SITUACIÓ SOCIOSANITÀRIA
Dimarts 08 de Setembre de 2020
Projecte "Petits pobles, bons poductes, grans idees"
Divendres 26 de Juny de 2020
Reobert al públic el pàrquing del Passeig Ramon Vall
Divendres 29 de Maig de 2020
Ajuda econòmica als establiments afectats per la Covid-19
Subscriu-te a la newsletter de Navàs