Notícies sobre Comerç de Navàs

90a FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS

Arriba la nova edició de la Fira de Primavera de Navàs, que tindrà lloc els dies 30 d’abril i 1 de maig i enguany celebra el seu 90è aniversari. Hi ha preparada una programació farcida d’activitats i espectacles infantils, juvenils i per al públic adult per a dinamitzar tot el cap de setmana, i es destinarà l’1 de maig a fer una fira amb estands i parades durant tot el dia, especialment dissenyada per a promocionar les empreses i les entitats de Navàs.

El dissabte de Fira comença amb una activitat d’orientació en família, amb sortides esglaonades a partir de les 9h des del Centre Enoturístic, que tindrà les portes obertes durant tot el cap de setmana de Fira i on podreu gaudir de l’exposició «Quan les cases feien olor de vi». A les 12h del migdia, davant de la Biblioteca, hi haurà l’espectacle infantil «Agegantats», de la companyia Cosinsart, i a la mateixa hora, per als amants de la cervesa, s’ha organitzat un tast al Centre Enoturístic. La tarda també serà ben distreta amb un concert de l’Escola de Música i jocs infantils de L’anònima a partir de les 16h al Passeig, així com un Escape Room a la Plaça de la Cooperativa a la mateixa hora. Una mica més tard, a les 17:30h, hi haurà la tradicional plantada de gegants a la Plaça de l’Ajuntament, seguida per una cercavila i el ball de les colles participants, amb un acte de celebració dels 40 anys del Genís i l’Eulàlia. També podreu gaudir del teatre del Grup Escènic Navàs, que presenta els espectacles «L’anada al teatre» i «Dol d’alivio» al Casal Sant Genís a les 18h i a les 21:30h. Acabarem la jornada amb el gran concert de Jo Jet i Maria Ribot a les 20h al Passeig i una festa amb PD Naldu i DJ Costix al Pavelló Blau a partir de la 1h de la matinada.

Engegarem el diumenge 1 de maig a les 9h amb una exposició de cartells de Fira de Primavera des de l’any 1967 i el mercat de les oportunitats, on trobareu navassencs i navassenques que volen promocionar i donar a conèixer les empreses, entitats, institucions i establiments del poble. També a la mateixa hora podeu venir a conèixer l’esport pickleball al Passeig o gaudir de l’espectacle infantil «Rum, rum… Trasto Karts», de la companyia Xip Xap, a partir de les 11h al Passeig. Acabarem el matí amb un tast de vi a la 1h del migdia al Centre Enoturístic. La tarda arrencarà amb la proposta «Xics del xurrac» de la companyia de jocs infantils Tombs Creatius a les 16h al Passeig. A les 17h, podreu triar entre l’audició de sardanes que es farà a la Plaça de l’Ajuntament i l’espectacle teatral «Píndoles» a la Plaça de la Cooperativa. Acabarem un cap de setmana ple d’activitats amb el concert estrella de Joan Miquel Oliver, que es farà a les 19h al Passeig.

Cal mencionar també la campanya comercial «Somnis». Si feu una compra als comerços adherits entre el 19 d’abril i el 7 de maig, podeu participar al sorteig de 33 xecs regal valorats en 100 euros cadascun. No ho dubteu i, aquesta primavera, fireu-vos a Navàs!

Publicació: 07/04/2022 a les 09:50
Altres notícies relacionades
Dimarts 26 de Març de 2024
FIRA’T TOT L’ANY!
Divendres 15 de Març de 2024
El Dia Mundial del Consumidor, el consum responsable és a prop teu!
Dilluns 11 de Desembre de 2023
EL COMERÇ T'ESPERA
Divendres 01 de Desembre de 2023
COMPRAR A NAVÀS SURT A COMPTE!
Divendres 01 de Desembre de 2023
FIRA DEL REGAL DE NAVÀS
Dilluns 06 de Novembre de 2023
NAVÀS US ANIMA A SORTIR DE TAPES!
Dilluns 30 d'Octubre de 2023
PREMIS DE LA CAMPANYA FIRA'T
Divendres 29 de Setembre de 2023
CAMPANYA FIRA'T!
Divendres 07 de Juliol de 2023
S’OBRE EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A LA FIRA DE TARDOR
Dilluns 29 de Maig de 2023
SORTEIG DELS PREMIS DE LA CAMPANYA COMERCIAL "SOMNIS"
Dimarts 11 d'Abril de 2023
MERCAT DE NAVÀS
Dimarts 04 d'Abril de 2023
CAMPANYA COMERCIAL SOMNIS
Divendres 31 de Març de 2023
TORNA A NAVÀS, L’OFICINA MÒBIL DEL CONSUMIDOR!
Dijous 02 de Març de 2023
NOVES LÍNIES DE SUBVENCIONS 2023
Divendres 02 de Desembre de 2022
FIRA DEL REGAL DE NAVÀS
Subscriu-te a la newsletter de Navàs