Notícies de festes a Navàs

90a FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS

Arriba la nova edició de la Fira de Primavera de Navàs, que tindrà lloc els dies 30 d’abril i 1 de maig i enguany celebra el seu 90è aniversari. Hi ha preparada una programació farcida d’activitats i espectacles infantils, juvenils i per al públic adult per a dinamitzar tot el cap de setmana, i es destinarà l’1 de maig a fer una fira amb estands i parades durant tot el dia, especialment dissenyada per a promocionar les empreses i les entitats de Navàs.

El dissabte de Fira comença amb una activitat d’orientació en família, amb sortides esglaonades a partir de les 9h des del Centre Enoturístic, que tindrà les portes obertes durant tot el cap de setmana de Fira i on podreu gaudir de l’exposició «Quan les cases feien olor de vi». A les 12h del migdia, davant de la Biblioteca, hi haurà l’espectacle infantil «Agegantats», de la companyia Cosinsart, i a la mateixa hora, per als amants de la cervesa, s’ha organitzat un tast al Centre Enoturístic. La tarda també serà ben distreta amb un concert de l’Escola de Música i jocs infantils de L’anònima a partir de les 16h al Passeig, així com un Escape Room a la Plaça de la Cooperativa a la mateixa hora. Una mica més tard, a les 17:30h, hi haurà la tradicional plantada de gegants a la Plaça de l’Ajuntament, seguida per una cercavila i el ball de les colles participants, amb un acte de celebració dels 40 anys del Genís i l’Eulàlia. També podreu gaudir del teatre del Grup Escènic Navàs, que presenta els espectacles «L’anada al teatre» i «Dol d’alivio» al Casal Sant Genís a les 18h i a les 21:30h. Acabarem la jornada amb el gran concert de Jo Jet i Maria Ribot a les 20h al Passeig i una festa amb PD Naldu i DJ Costix al Pavelló Blau a partir de la 1h de la matinada.

Engegarem el diumenge 1 de maig a les 9h amb una exposició de cartells de Fira de Primavera des de l’any 1967 i el mercat de les oportunitats, on trobareu navassencs i navassenques que volen promocionar i donar a conèixer les empreses, entitats, institucions i establiments del poble. També a la mateixa hora podeu venir a conèixer l’esport pickleball al Passeig o gaudir de l’espectacle infantil «Rum, rum… Trasto Karts», de la companyia Xip Xap, a partir de les 11h al Passeig. Acabarem el matí amb un tast de vi a la 1h del migdia al Centre Enoturístic. La tarda arrencarà amb la proposta «Xics del xurrac» de la companyia de jocs infantils Tombs Creatius a les 16h al Passeig. A les 17h, podreu triar entre l’audició de sardanes que es farà a la Plaça de l’Ajuntament i l’espectacle teatral «Píndoles» a la Plaça de la Cooperativa. Acabarem un cap de setmana ple d’activitats amb el concert estrella de Joan Miquel Oliver, que es farà a les 19h al Passeig.

Cal mencionar també la campanya comercial «Somnis». Si feu una compra als comerços adherits entre el 19 d’abril i el 7 de maig, podeu participar al sorteig de 33 xecs regal valorats en 100 euros cadascun. No ho dubteu i, aquesta primavera, fireu-vos a Navàs!

Publicació: 07/04/2022 a les 09:50
Altres notícies relacionades
Dimarts 01 d'Agost de 2023
JA TENIM AQUÍ EL PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR DE NAVÀS!
Divendres 28 de Juliol de 2023
US PRESENTEM ELS CONCERTS DE LA FESTA MAJOR DE NAVÀS!
Dijous 27 de Juliol de 2023
LA FESTA MAJOR DE NAVÀS 2023 JA TÉ CARTELL!
Dimecres 26 de Juliol de 2023
CONCERTS AMB «FETUS» I «RIU»
Divendres 30 de Juny de 2023
PUBILLATGE NAVASSENC 2023
Dijous 22 de Juny de 2023
REVETLLES AMB PRECAUCIÓ
Dimarts 20 de Juny de 2023
ADlibitum a Castelladral "Tast Rural, Vi, música i gastronomia"
Divendres 16 de Juny de 2023
Teatre i col·loqui «NO ES PAÍS PARA NEGRAS». Una comèdia dramàtica que et congela el somriure.
Divendres 16 de Juny de 2023
ARRIBA LA PROGRAMACIÓ DEL TOC D’ESTIU 2023
Dijous 15 de Juny de 2023
BUSQUEM EL NOU PUBILLATGE NAVASSENC!!
Dijous 15 de Juny de 2023
38è PREMI FLAMA
Dimecres 07 de Juny de 2023
REVETLLA DE SANT JOAN I V CANVI D’ESTELADA
Divendres 02 de Juny de 2023
4t FESTIVAL D'HAVANERES «GENT DE TERRA ENDINS»
Dimecres 26 d'Abril de 2023
ARRIBA LA FESTA MAJOR DE CASTELLADRAL!!
Subscriu-te a la newsletter de Navàs