Notícies d'economia i desenvolupament de Navàs

90a FIRA DE TARDOR

El comerç local, l’artesania, la cultura i la sobirania alimentària seran els quatre eixos des dels quals pivotaran tots els actes programats per la Fira de Tardor de Navàs, que se celebrarà el cap de setmana, dissabte 15 i diumenge 16 d’octubre.

El programa d’actes de la fira començarà amb la campanya «FIRA’T!», amb la participació de 68 establiments, l’objectiu de la qual és fer promoció del comerç i serveis locals, i s’hi podrà participar del 7 al 16 d’octubre.

El divendres ja hi ha actes previstos; la «INAUGURACIÓ DE LA COMISSARIA DE LA POLICIA LOCAL» de Navàs, «L’EXHIBICIÓ DE CULTURA URBANA» a l’Skate Park i el «WINE&MUSIC STORIES» al Centre Enoturístic del Pla de Bages.

El dissabte, la fira començarà amb el «COMERÇ AL CARRER», on els botiguers i botigueres del poble trauran l’aparador davant dels seus establiments. A les 10h del matí es farà la «CAMINADA ENTREVINYES» d’uns 5km, el punt de partida serà el Centre Enoturístic del Pla de Bages i es visitaran diferents vinyes de Navàs, on la Maria Estruch ens explicarà diferents feines de la vinya i es podrà gaudir d’una degustació de La Diferenta i formatges de Cal Music. Les inscripcions es podran fer a la OAC de l’Ajuntament.

A les 12 del migdia, a la Plaça de l’església podrem gaudir del «VERMUT ELECTRÒNIC» amb tapes i vins de proximitat de La Diferenta, Exibis, Vinyas d’Empremta, Cal Music i CE Navàs amb música de Mogambo Live.

A la tarda, Tombs Creatius i L’Anònima ens portaran «ACTIVITATS INFANTILS» per a totes les edats al Carrer de l’Església, amb berenar popular. A la Plaça de l’Església, a les 19:30h es farà el «LLIURAMENT DE PREMIS DEL VII CONCURS DE RELATS BREUS 2022» i a les 20h, començarà el «TASTAENTORN FET A NAVÀS», on es podrà degustar vins, formatges, tapes i cervesa de proximitat amb La Diferenta, Exibis, Vinyas d’Empremta, Artium, Cal Music i Les Olles de Mura, amenitzat amb música, a càrrec de «IVETTE&RAI», el duet format per Rai Bonvehí (teclat) i Ivette Santamaria (veu i cajón) que ens oferiran un directe elegant i ple de lirisme que transita per diversos estils de música negra versionant artistes com Alicia Keys, Eric Clapton o Lenny Kravitz.

Però això no és tot, al Casal Sant Genís hi haurà la funció de l’obra de teatre «AMB ELS PIXATS AL VENTRE» organitzat pel Grup Escènic Navàs, i a la Plaça de la Cooperativa i Escola de Música, una nova edició del «FESTIVAL TEST», el Festival de la Xarxa de Pobles Creatius amb la representació de tres comèdies. FestivalTEST 

El plat fort de la Fira de Tardor serà diumenge, amb un centenar de parades d’artesania i alimentació a la Plaça de l’Ajuntament. Al matí torna «L’APROP» amb tastos de formatges de Cal Music, vins de la Diferenta, xocolates de Cacau Pastisseria, olis de l’Escola de Vitivinicultura del Bages i la presentació de la campanya «Fet a Navàs». També podrem gaudir de diverses «DEMOSTRACIONS D’OFICIS I TALLERS D’ARTESANIA». Durant el matí s’han programat diferents activitats: «DEMOSTRACIÓ DE PUNTES DE COIXÍ», «EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES» del Fotofilm Navàs, «EXHIBICIÓ DE FITKID NAVÀS», «MOSTRA DE DANSA D’ARREL TRADICIONAL» amb l’Esbart DansaJove de Navàs.… I a la tarda, Teatre Nu amb «ESPECTACLE INFANTIL» En patufet i els seus pares i «AUDICIÓ DE SARDANES» amb la Cobla Lluïsos de Taradell que estrenaran la sardana «La Plaça», de Martí Just amb l’Agrupació Sardanista de Navàs.

El Centre Enoturístic del Pla de Bages també obrirà portes per la fira dissabte i diumenge de 10 a 14h i de 16 a 19h per qui vulgui anar a visitar-lo. El dimarts 11 d’octubre hi haurà la presentació del llibre «Tots els colors del negre» del fotoperiodista Jordi Borràs organitzat per la CUP Navàs i divendres 14 d’octubre el centre acollirà el «WINE&MUSIC STORIES» amb el músic Borja Olalla amb Queralt Valls i el sommelier Adrián Martín. La reserva d’entrades es pot fer a http://entrades.navas.cat

I després de la programació de la Fira de Tardor, arrencarà a Navàs una altra proposta que té molt bona acceptació «EL NAVÀS T’APASSIONA», el tast de tapes amb productes ecològics i de proximitat, de l’11 al 27 de novembre, en què hi participaran nou restaurants del poble.

A continuació us podeu descarregar el programa d’actes.

Publicació: 03/10/2022 a les 08:53
Altres notícies relacionades
Dimarts 14 de Novembre de 2023
HAS ESTUDIAT ADE, ECONOMIA O CIÈNCIES POLÍTIQUES? VOLS TREBALLAR A L’AJUNTAMENT?
Divendres 21 d'Abril de 2023
EL TOU DEL MUJAL DE CABRA, GUANYADOR DEL PREMI AL MILLOR FORMATGE DE L’ESTAT ESPANYOL A LA CATEGORIA DE PASTA TOVA PELL RENTADA
Dilluns 17 d'Abril de 2023
91a FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS
Dimarts 04 d'Abril de 2023
91a FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS
Dimarts 28 de Març de 2023
PLANS LOCALS D'OCUPACIÓ 2023
Dijous 02 de Març de 2023
NOVES LÍNIES DE SUBVENCIONS 2023
Dimecres 26 d'Octubre de 2022
NAVÀS MANTÉ CONGELATS ELS TRIBUTS PER AL 2023
Dimarts 12 de Juliol de 2022
CURS DE MANIPULACIÓ D’ALIMENTS
Dijous 07 de Juliol de 2022
PROGRAMA OCUPACIÓ + TRANSFORMACIÓ (Ajut a autònoms i microempreses que tinguin entre 1 i 5 persones treballadores assalariades)
Dilluns 13 de Juny de 2022
L’AJUNTAMENT OBRE NOVES CONVOCATÒRIES PER COBRIR LES NECESSITATS DE DIFERENTS SERVEIS MUNICIPALS
Dijous 26 de Maig de 2022
PLANS LOCALS D'OCUPACIÓ 2022
Dimecres 25 de Maig de 2022
PRIMER CONTACTE ENTRE AJUNTAMENT, GENERALITAT I PROPIETARIS DELS TERRENYS BUITS DEL POLÍGON
Dimecres 30 de Març de 2022
OBERT PROCÉS SELECTIU PER A L’ATORGAMENT DE LLICÈNCIES PER AL MERCAT SETMANAL DE NAVÀS
Dijous 24 de Març de 2022
EL PLE APROVA EL PRESSUPOST DEL 2022
Dilluns 07 de Febrer de 2022
OBERT PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICPAR A LA FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS (30 d’abril i 1 de maig de 2022)
Subscriu-te a la newsletter de Navàs