Notícies d'economia i desenvolupament de Navàs
Arriba la setena edició de NavàsT’apassiona posant a prova un any més la capacitat de creació i síntesi gastronòmica de 10 restaurants de Navàs, del 8 al 25 de novembre, amb 20 tapes per degustar amb productes de proximitat, al preu de 4,00 € cadascuna i una copa a escollir de vi negre o vi blanc del celler Grau i Grau de Castellfollit del Boix. Durant tres setmanes, els caps de setmana hi haurà més al·licients per sortir de tapes, valorar-ne la qualitat i la quantitat.
Llaminera de porc amb compota de poma reineta i confitura d’albercoc, varietat de formatges de l’entorn amb mel del Mujal i melmelada són les tapes del Bar de l’Estació. Vedella del coll estofada amb bolets de temporada, Calamars a la romana casolans del Bar les Tapes. Montadito de pa O-tèntic de la Fleca Vidal, botifarra de Casa Enfruns amb foie i camagrocs, Pa de coca de Folgueroles amb escalivada, formatge de Cal Músic i oli de tomàquet i farigola, al restaurant Cal Ramon. Patates braves casolanes, carn amb salsa seran les tapes del Bar Còmic. Fajita de pollastre i verdures, Torrada d’alvocat amb remenat de tonyina són les tapes del restaurant el Petit Racó de Navàs. Callos de la Ma. Àngels, Bacallà amb petxines els tastets del restaurant Amistad. Les nostres braves, Tros de pizza carbonara amb botifarra de Cal Valentí a la Pizzeria l’Antiga Sastreria. Coca de carn dolça, Civet de senglar amb salsa de xocolata a la barra del restaurant l’Alberg de Castelladral. Cassoleta de mandonguilles del Ral amb pèsol negre del Berguedà, Truita de patates, xistorra i formatge les propostes del Bar la Trobada. Popets a la brotesca, Rotllets de llom farcits al Rústic Bar.
Les persones que tinguin segellades com a mínim 10 tapes entraran en un sorteig d’una panera de productes ecològics i de proximitat valorada en 300 euros (la graella timbrada caldrà lliurar-la a la OAC de l’Ajuntament).
Navàs T’apassiona està promoguda per la regidoria de Promoció Econòmica amb el suport dels deu establiments dedicats a la restauració que hi participen i celler Grau i Grau de Castellfollit del Boix.