Actes previstos per al Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

A Navàs, commemorem un any més els fets de Stonewall que van donar lloc al 28 de Juny, dia per l’alliberament sexual i de gènere! I ho fem amb activitats, penjada de bandera i un ferm compromís amb el desplegament de polítiques LGTBI de forma transversal a l’activitat institucional. Enguany, a més, l’epidèmia del Covid-19 ha agreujat, en alguns casos, la discriminació que ja patien les persones LGTBI en el seu àmbit més proper com és la casa familiar.

Des de l’Ajuntament de Navàs, volem reivindicar i defensar la diversitat sexual i d’identitat de gènere, i atès que encara hi ha focus d’LGTBI-fòbia a casa nostra, fem una crida a les persones afectades a no callar i utilitzar els canals que tenen al seu abast en el nostre municipi i comarca, i convidem a tota la ciutadania a que s’impliqui en la defensa dels drets i llibertats de les persones LGTBI. Ens comprometem a fomentar l’exercici d’aquests drets al nostre municipi, que són patrimoni de tota la societat i no solament dels col·lectiu discriminats.

Cossos i ments lliures! Navàs amb la diversitat sexual i de gènere!

Les activitats previstes són:

Divendres 26/06 a les 19h:
Xerrada-debat “Ser joves i trans al Bages: reptes i obstacles per transitar” i presentació de la campanya “Els nostres cossos, la nostra decisió” per un servei de trànsit a la comarca que doni resposta a les necessitats reals de les persones. A càrrec de Lucca Marín, activista trans manresà i membre de la campanya.
On? Sala d’actes de la Biblioteca Municipal Josep Mas i Carreras
Col·labora: Col·lectiu El Triangle de Navàs

Dissabte 27/06 a les 14h:
Penjada de bandera al balcó de l’Ajuntament. Visibilitzem la diversitat sexual i de gènere al nostre municipi! Vine a reivindicar la llibertat d’estimar i de ser!
On? Sota el balcó de l’Ajuntament
Convoquen:
Regidoria de Feminismes de Navàs i Col·lectiu El Triangle

Dilluns 06/07 de 17h a 19h:
Taller per a famílies. “Famílies sense armaris: acompanyant la diversitat sexual i de gènere”. Expressem i resolem dubtes, inquietuds i experiències sobre la diversitat sexual i de gènere per a poder acompanyar els nostres fills i filles adequadament i educar-los en el respecte a aquesta diversitat. A càrrec de Candela Cooperativa.
On? Sala d’actes de la Biblioteca Municipal Josep Mas i Carreras
Organitzen: Regidoria de Feminismes i Regidoria d’Educació

Publicació: 25/06/2020 a les 11:15
Altres notícies relacionades
Dimecres 16 de Setembre de 2020
L’Ajuntament de Navàs avalua el seu Pla d’Igualtat 2016-2019 i encara les polítiques de gènere a futur
Dilluns 08 de Juliol de 2019
Aquest dimarts es farà la formació pel punt Lila i Irisat de la Festa Major
Divendres 28 de Juny de 2019
28 de juny - Dia per l'Alliberament LGBTI+
Dijous 13 de Juny de 2019
En marxa el Punt Lila i Irisat de la Festa Major
Subscriu-te a la newsletter de Navàs