Notícies de festes a Navàs

Alegria: és Festa Major !!!

Els preparatius a la plaça de l’Ajuntament, amb l’escenari monumental i les carpes, els guarniments i les cadires que ja esperen al públic, són un clar indici de que s’acosta la Festa Major, que ja hi som, que el compte endarrera ha començat. Els comerços, després de vacances han tornat a obrir i la gent està disposada a passar-s’ho bé amb cadascuna de les propostes que ofereix el programa d’actes, que des de fa dies s’ha repartit casa per casa.
La festa comença amb cinema a la fresca, dimecres a la nit amb ‘Ahora me ves’ i, dijous amb la Bouada i el concert dels grups 7 Vetes i La Portàtil FM, a la plaça de l’Església.
Divendres, la convocatòria es reparteix per edats i gustos. A la plaça de l’Església amb la 25èna Trobada d’Acordions. Els Diables de l’Infern retornaran el caliu del Correfoc a Navàs i, tot seguit el concert jove amb Barra Lliure, Aspencat i Trempera, amb els Grallers de Navàs.
El dissabte comença amb un concert especial de Llibert Fortuny dedicat a la família, la presentació del llibre ‘Ser o no ser catalans, aquesta és la qüestió’ de Toni Albà, el pregó de la Festa Major amb Maria Estruch i la proclamació de Pubilles i Hereus. Pels quei vulguin allargar la nit ho podran fer ballant amb l’Orquestra Milenium, la Família Torelli i Deejay Lila.
Els Gegants, Bastoners, Nans i Cascavells seran els protagonistes del matí de diumenge amb els seus balls tradicionals, i a la tarda un concert amb Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. A la nit, ball amb Jordi Bruch i Buhos.
No hi ha res millor per la ressaca que un bon bany a la piscina, i això és el que ens proposen pels dilluns al matí, amb una festa aquàtica i vermut musical amb el grup d’havaneres Rems. A la tarda l’ Aplec de Sardanes amb les cobles Sant Jordi, Mediterrània i Sabadell. El ball de nit estarà amenitzat per Jordi Solé i José Sáez. Al passeig hi haurà recital de grallers amb els Grallers del Sandvitx i Canya d’Or, per acabar la festa amb un concert de Brams i Insershow.
Tot té un principi i una fi, i la Festa Major s’acomiadarà dimarts amb un parc infantil, sardinada i botifarrada animada amb el duo Pep i la Maria José. La cirereta del pastís serà l’estrena d’una obra de teatre de Quim Pujolar, ‘Plaga de Gamarussos’, a càrrec del Grup Escènic Navàs.
A la pàgina web de navas.cat, en l’apartat de l’agenda trobareu el detall de tots els actes del programa.
La fotografia és de Fotofilm Navàs

Publicació: 19/08/2014 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dimarts 10 d'Octubre de 2023
91a FIRA DE TARDOR
Dijous 05 d'Octubre de 2023
UN ANY MÉS HAN TORNAT LES FABRICANTES!
Dimecres 04 d'Octubre de 2023
TORNEIG DE BOTIFARRA PER LA FIRA DE TARDOR
Dimarts 03 d'Octubre de 2023
Per la Fira de Tardor torna l’A PROP!
Dilluns 02 d'Octubre de 2023
CAMINADA ENTREVINYES
Dimarts 01 d'Agost de 2023
JA TENIM AQUÍ EL PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR DE NAVÀS!
Divendres 28 de Juliol de 2023
US PRESENTEM ELS CONCERTS DE LA FESTA MAJOR DE NAVÀS!
Dijous 27 de Juliol de 2023
LA FESTA MAJOR DE NAVÀS 2023 JA TÉ CARTELL!
Dimecres 26 de Juliol de 2023
CONCERTS AMB «FETUS» I «RIU»
Divendres 30 de Juny de 2023
PUBILLATGE NAVASSENC 2023
Dijous 22 de Juny de 2023
REVETLLES AMB PRECAUCIÓ
Dimarts 20 de Juny de 2023
ADlibitum a Castelladral "Tast Rural, Vi, música i gastronomia"
Divendres 16 de Juny de 2023
Teatre i col·loqui «NO ES PAÍS PARA NEGRAS». Una comèdia dramàtica que et congela el somriure.
Divendres 16 de Juny de 2023
ARRIBA LA PROGRAMACIÓ DEL TOC D’ESTIU 2023
Subscriu-te a la newsletter de Navàs