Apostem per una mobilitat més sostenible

L’Ajuntament de Navàs es referma en la seva lluita per canviar les maneres de fer i anar contribuint en frenar el canvi climàtic. Aquest cop hem apostat per adquirir un vehicle 100% elèctric per a la Brigada Municipal, una Renault Kangoo, per substituir l’antiga furgoneta de gasoil que serà desballestada, tal i com marca la subvenció de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) a la que ens hem acollit i de la que rebrem 6.500 € per aquesta adquisició.

Aquesta nova acció també queda emmarcada dins del programa Actualitzem Navàs, des del qual s’estan desenvolupant accions per afavorir una Transició Energètica a tot el municipi, tals com reformar habitatges vells per millorar l’eficiència energètica, la contractació d’empreses que distribueixen energia verda i la instal·lació de plaques fotovoltaiques en diverses instal·lacions municipals, entre moltes altres. Una enorme feina iniciada, amb molta empenta, des de l’anterior legislatura per l’ex-regidor Josep Casafont.

En els propers mesos anirem anunciant noves accions per seguir contribuint en canviar l’estat de les coses, cal que l’administració pública contribuïm amb totes les nostres energies en canviar l’actual sistema per poder frenar els efectes destructius de l’actualitat, si ens mantenim expectants davant dels esdeveniments (canvi climàtic, destrucció del territori, contaminació dels ecosistemes, augment dels desastres naturals, etc.).

Us sumeu al canvi?

CANVIEM EL SISTEMA, NO EL CLIMA!

Publicació: 23/10/2019 a les 12:28
Altres notícies relacionades
Dilluns 15 de Juliol de 2019
Millora del camí de Cal Tiet
Dilluns 08 de Juliol de 2019
M’he trobat un ocell, què faig?
Subscriu-te a la newsletter de Navàs