Notícies sobre Comerç de Navàs

Arriba el Nadal a Navàs

Des de la regidoria de Promoció Econòmica s’ha fet una aposta decidida per impulsar les festes nadalenques a Navàs, amb l’objectiu que aquestes tinguin un impacte positiu en el comerç local del municipi. Per tal de fer-ho possible, s’han dut a terme dues accions complementàries, la millora de l’enllumenat nadalenc i la Fira del Regal.

Més llum, mateixa despesa

Des de la regidoria s’ha cregut convenient ampliar la nòmina de llums nadalenques a les ja disponibles per il·luminar les artèries comercials de Navàs, com són la Carretera de Berga, el Passeig Ramon Vall, el Carrer de l’Església i el Carrer Sant Josep, amb l’arbre de 8 metres situat a la Plaça de l’Ajuntament com a màxim exponent de l’aposta per la il·luminació nadalenca. A aquestes artèries s’hi sumen les lluminàries a d’altres carrers, així com dels diferents nuclis del municipi, instal·lades en la gran majoria pels membres de la Brigada Municipal.
La fórmula utilitzada per l’adquisició d’aquestes llums és la mateixa que ja es va fer el 2015, que és la del lloguer de les llums amb opció de compra a una empresa local i amb un cost anual de 3993€, amb un contracte fins el 2023. Val a dir, a més, que el 100% de la lluminària és de tecnologia LED, amb la qual cosa la despesa energètica és mínima. Uriel Montesinos, regidor de Promoció Economica, afirma que “amb l’adquisició d’aquestes llums ampliem i millorem les ja utilitzades els darrers 4 anys, d’aquesta manera fem una aposta per la despesa controlada de la lluminària i en benefici del medi ambient”.

Fira del regal
Una altra de les apostes per aquestes festes és la Fira del Regal, que se celebrarà el proper 14 de desembre, durant tot el dia, al Carrer i a la Plaça de l’Església. Una aposta sorgida del treball cooperatiu entre els tècnics i tècniques de l’Ajuntament.
Des de les 9 del matí hi haurà parades de temàtica nadalenca, que es complementaran amb activitats com l’exposició de pessebres, taller de decoració de galetes o inflables infantils, entre altres.  D’entre els actes destaca l’espectacle de teatre i titelles “Contes de Nadal de les Germanes Baldufa”, a les 11:30h; l’actuació d’alumnes de l’Escola de Música, a les 12:30h, amb un vermut a continuació; o el taller de manualitats de nadal.

 

 

Publicació: 04/12/2019 a les 12:24
Altres notícies relacionades
Dimecres 13 de Gener de 2021
GUANYADORS/ES DEL CONCURS D'APARADORS DE NADAL DE NAVÀS
Dijous 17 de Desembre de 2020
COMPRAR A NAVÀS SURT A COMPTE!
Dimecres 11 de Novembre de 2020
BONIFICACIÓ DEL 25% DE LA TAXA DE RESIDUS ALS ESTABLIMENTS AFECTATS PER LA COVID-19
Dimarts 10 de Novembre de 2020
PREMIATS I PREMIADES DE LA CAMPANYA FIRA'T
Dimecres 28 d'Octubre de 2020
NOVA GUIA D'INFORMACIÓ MUNICIPAL, COMERCIAL I DE SERVEIS
Dilluns 19 d'Octubre de 2020
Continua i s’amplia la Campanya Fira’t!
Dimecres 14 d'Octubre de 2020
SUSPESA LA 88A FIRA DE TARDOR
Dilluns 05 d'Octubre de 2020
ARRIBA LA "88A FIRA DE TARDOR", ADAPTADA A LA SITUACIÓ SOCIOSANITÀRIA
Dimarts 08 de Setembre de 2020
Projecte "Petits pobles, bons poductes, grans idees"
Divendres 26 de Juny de 2020
Reobert al públic el pàrquing del Passeig Ramon Vall
Divendres 29 de Maig de 2020
Ajuda econòmica als establiments afectats per la Covid-19
Dimarts 21 d'Abril de 2020
ARRIBA LA 88A FIRA DE PRIMAVERA, EN VERSIÓ CONFINADA
Diumenge 22 de Març de 2020
COMUNICAT: SUSPENSIÓ DE LA FIRA DE PRIMAVERA
Dilluns 17 de Febrer de 2020
Curs gratuït de manipulació d'aliments
Dimecres 15 de Gener de 2020
Obert el període d'inscripció per a la Fira de Primavera
Subscriu-te a la newsletter de Navàs