Notícies sobre Comerç de Navàs

ARRIBA LA "88A FIRA DE TARDOR", ADAPTADA A LA SITUACIÓ SOCIOSANITÀRIA

La “88a Fira de Tardor de Navàs”, així, entre cometes, estarà condicionada per la situació sanitària que viu el país, i això farà que no es realitzi una fira com l’entenem. Per aquest motiu, enguany es centrarà en els actes culturals i el comerç local, dos dels sectors més afectats per la crisi sociosanitària derivada de la Covid-19.

Les activitats, consensuades amb els delegats i delegades dels establiments del poble, ja estaven contractades per la Fira de Primavera, i això significa un estalvi de diners que es poden utilitzar per promocionar i ajudar els establiments del municipi.

 

CAMPANYA FIRA’T

Del 5 al 17 d’octubre es durà a terme la campanya “Fira’t”, de promoció dels establiments locals. La campanya consisteix en omplir unes butlletes que trobareu als establiments.  Els premis són: 5 sopars per a dues persones i 10 vals de 50€ bescanviables als establiments adherits a la campanya, que són:  4U English Academy, Agropecuària Bover, Artigas Moda, Assessoria per viure millor, Bon Profit, Cal Serra / Cou Salut, Cal Valentí, Calçats B, Calçats Maria, Centre Talem, Chaplin, Drogueria Domènech, El Bouquet, El Present, Esports Suau, Estil Lliure, Expert Navàs, Farmacia del Passeig de Navàs, Farmàcia-Òptica Maristany, Ferreteria Torrabadella, Fleca Vidal, Floconut, Formatgeria Cal Music, Foto Manubens, Glamm Navàs, Grup Xics, Jardineria Forestal Jesús Font, Joieria Nicolau, Josep Seriols, La Volta, Llibreria Obradors, Mobles Majoral, Pastissera Mas, Peixateria Mar Salada, Perruqueria Regina, Sadurní Comunicació Gràfica, That’s good i Vintage Moda.

 

CONCERT DE GINESTÀ

D’entre els actes programats, destaca el concert del grup Ginestà, una banda encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans andreuencs que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català.
L’actuació serà el diumenge 18, a les 19h, i es farà a la cantonada de la Carretera de Viver amb el Passeig Ramon Vall. Hi haurà un aforament de 150 persones, i per tal de garantir els protocols sanitaris i de seguretat s’haurà de reserva l’entrada, gratuïta, prèviament.
S’HAN ESGOTAT LES ENTRADES ANTICIPADES, en queden 50, que es donaran per estricte ordre d’arribada el mateix dia del concert, a partir de les 17h davant l’escenari.

Programa d'actes de la "88a Fira de Tardor"

Descarregar
Publicació: 05/10/2020 a les 12:52
Altres notícies relacionades
Dilluns 19 d'Octubre de 2020
Continua i s’amplia la Campanya Fira’t!
Dimecres 14 d'Octubre de 2020
SUSPESA LA 88A FIRA DE TARDOR
Dimarts 08 de Setembre de 2020
Projecte "Petits pobles, bons poductes, grans idees"
Divendres 26 de Juny de 2020
Reobert al públic el pàrquing del Passeig Ramon Vall
Divendres 29 de Maig de 2020
Ajuda econòmica als establiments afectats per la Covid-19
Dimarts 21 d'Abril de 2020
ARRIBA LA 88A FIRA DE PRIMAVERA, EN VERSIÓ CONFINADA
Diumenge 22 de Març de 2020
COMUNICAT: SUSPENSIÓ DE LA FIRA DE PRIMAVERA
Dilluns 17 de Febrer de 2020
Curs gratuït de manipulació d'aliments
Dimecres 15 de Gener de 2020
Obert el període d'inscripció per a la Fira de Primavera
Dimecres 04 de Desembre de 2019
Arriba el Nadal a Navàs
Dilluns 28 d'Octubre de 2019
Seguim comprant a Navàs
Dijous 18 de Juliol de 2019
Obert el període d'inscripcions per poder participar a la Fira de Tardor
Dilluns 01 de Juliol de 2019
Viatges en avió aquest estiu? Et deixem informació que et pot interessar
Dimecres 27 de Març de 2019
Obert el període d'inscripció per participar a la Fira de Primavera
Dilluns 08 d'Octubre de 2018
Dinar amb aliments ecològics i de proximitat
Subscriu-te a la newsletter de Navàs