Notícies de festes a Navàs

ARRIBA LA FESTA MAJOR!

Del 20 al 25 d’agost, Navàs tornarà a gaudir de la Festa Major, però adaptada a les exigències de seguretat derivades de la Covid-19, ja que en tots els actes es tindran en compte els protocols de manteniment de distància entre persones, amb totes les mesures sanitàries recomanades.

La Festa Major començarà el dijous amb l’incombustible Cinema a la Fresca, que organitzat pel Fotofilm es projectarà la pel·lícula Jumanji: next level. Durant tot el dia, a més, s’ha organitzat una donació de sang a la Pista del Cub d’Avis.
El divendres, a partir de les 19h la Colla Gegantera farà una cercavila acompanyats de la Xaranga Entrompats Band, que recorrerà tot el poble. A les 20:30h, els Xiula faran un concert infantil i el dia acabarà amb el concert dels navassencs ÚltimÀtom Band i QNDA!, a partir de les 23h a la Plaça de l’Ajuntament.
El dissabte, a diferència d’altres anys, no hi haurà la proclamació de la Pubilla i les Dames d’Honor i de l’Hereu i els Fadrins, ja que des del Foment de les Tradicions Catalanes s’ha acordat allargar el mandat de l’actual pubillatge fins l’any vinent. En substitució d’aquest acte, a partir de les 21h es farà  una acte d’inauguració de la Festa Major, amb un concert final dels manresans Jo Jet i Maria Ribot. Per acabar la nit, els berguedans Brams celebraran el seu 30è aniversari sobre els escenaris.
Diumenge, com no podria ser d’altra manera, es farà el Ball de Bastoners, Cascavells, Nans i Gegants, amb la intenció de fer-se una doble sessió (una a les 11h i l’altre a les 13h) depenent del nombre d’entrades que s’hagin reservat; si no se n’han reservat suficients pels dos torns, es farà la tradicional ballada al pic del migdia. El vespre serà el torn de l’humor amb l’espectacle “Home Orquestra” del Peyu. Per acabar, els Abbey Road faran un concert tribut als conegudíssims The Beatles.
Dilluns el matí serà el torn de la mainada, amb l’espectacle infantil “La gallina dels ous d’or”. Al vespre-nit, l’Orquestra Rosaleda farà un doble concert: a les 19h, al Parc de l’Estació, ens oferira un concert de cobla, i a les 22h un concert d’orquestra. El cantautor Cesk Freixas tancarà la nit.
Finalment, durant tot el dia de dimarts, a la baixada del Sant Jordi (passeig de Serrateix), hi haurà l’Splash Slide, un tobogan d’aigua de 129m apte per a totes les edats a partir de 2 anys. La Festa Major acabarà amb un clàssic, el concert de Pep i Ma José.

 

RESERVA D’ENTRADES PER A LA MAJORIA D’ACTES
En motiu de les exigències sanitàries derivades de la crisi de la Covid-19, s’haurà de regular l’entrada de la majoria d’actes, per tal de garantir la distància de seguretat i l’aforament permès. Per aquest motiu, tot i que tots els actes seran gratuïts, la Plaça de l’Ajuntament estarà tancada i hi haurà un circuit d’entrades i sortides que s’haurà de complir per al correcte funcionament de la Festa Major.  A més, per garantir l’aforament en la majoria dels actes (marcats amb una icona al programa), es repartiran entrades gratuïtes pels navassencs i navassenques fins a esgotar l’aforament de la plaça.
Els dies i horaris de recollida, sota les voltes de l’Ajuntament, seran:
De dilluns 17 al dijous 20:
– Matins, de 10 a 12h
– Tardes, de 18 a 20h

Publicació: 06/08/2020 a les 11:40
Altres notícies relacionades
Dilluns 03 d'Octubre de 2022
90a FIRA DE TARDOR
Dimarts 13 de Setembre de 2022
EL PUNT LILA DE LA FESTA MAJOR RESPON
Dimecres 03 d'Agost de 2022
US PRESENTEM EL PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR DE NAVÀS!
Dilluns 18 de Juliol de 2022
CAP DE SETMANA DE FESTES MAJORS!
Dilluns 11 de Juliol de 2022
ARRIBA LA FESTA MAJOR DE NAVÀS!
Divendres 08 de Juliol de 2022
S’OBRE EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR A LA FIRA DE TARDOR – FIRA D’ARTESANIA DE NAVÀS (16 d’octubre de 2022)
Dilluns 20 de Juny de 2022
ARRIBA LA PROGRAMACIÓ DE TOC D’ESTIU 2022
Dimarts 07 de Juny de 2022
BUSQUEM EL NOU PUBILLATGE NAVASSENC!!
Dijous 07 d'Abril de 2022
90a FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS
Dissabte 05 de Març de 2022
EL CARNESTOLTES REGANSER OMPLE ELS CARRERS DE NAVÀS AMB DISFRESSES, MÚSICA I FESTA
Dimarts 22 de Febrer de 2022
EL CARNESTOLTES REGANSER ARRIBA A NAVÀS!
Divendres 21 de Gener de 2022
BASES DEL CONCURS DE DISFRESSES DEL CARNESTOLTES REGANSER DE NAVÀS
Divendres 30 de Juliol de 2021
UNA FESTA MAJOR MARCADA PER LES RESTRICCIONS DE LA COVID-19
Dilluns 29 de Juny de 2020
Arriba una nova edició del Juliol a la Fresca!
Dilluns 02 de Març de 2020
Èxit de participació en el Carnestoltes Reganser
Subscriu-te a la newsletter de Navàs