Notícies de Navàs relacionades amb la cultura

ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DEL CICLE DE CONCERTS D'HIVERN, EN CLAU FEMENINA
L'edició d'enguany aposta per la música clàssica, el jazz i la lírica, i dona veu a grans compositores i artistes del nostre país.

El 4t Cicle de Concerts d’Hivern, organitzat per l’Escola de Música Mestre Josep Maria Castella i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Navàs, s’ha convertit en una cita ineludible per descobrir el gran talent musical del nostre país, i en aquesta quarta edició s’aposta decididament per les grans compositores i artistes de Catalunya, i es fa, com sempre, amb un eclecticisme que engloba diferents modalitats musicals. Així, en aquesta quarta edició gaudirem de la música clàssica, el jazz i la lírica, i ho podrem escoltar en directe al recentment reformat Casal Sant Genís.

El cicle s’inaugurarà el 6 de març, a les 19h al Casal Sant Genís, amb el duo de piano i violoncel format per la Neus Guiu i l’Eva Gumà, que tenen a les seves espatlles una dilatada carrera i col·laboracions amb orquestres i grups de cambra de prestigi. Guiu és titulada en interpretació de piano al Conservatori Superior de Barcelona i té estudis del Conservatori de Rotterdam i al Royal College of Music de Londres. Per la seva banda, Gumà és titulada en interpretació de la Música Clàssica i Contemporània per l’ESMUC i té estudis de postgrau a l’Haute École de Musique de Ginebra. Totes dues ens oferiran un repertori de la grans compositores de la història, que massa vegades han quedat a l’ombra de les figures masculines.

L’endemà, el dia 7 de març i també a les 19h al Casal Sant Genís, podrem gaudir de l’Elisabet Raspall Quartet, que ens oferiran un repertori basat en composicions pròpies de Raspall i arranjaments de standards de jazz, recopilats al 13è disc de Raspall, “I love jazz”. Elisabet Raspall va iniciar els seus estudis al Conservatori del Liceu i al Taller de Músics de Barcelona, i més tard va estudiar música contemporània al Berklee College of Music de Boston. La pianista té una dilatada carrera i ha col·laborat amb artistes de l’alçada de Tete Montoliu o Barry Harris, entre altres. Al concert, anirà acompanyada del seu quartet habitual: Aldo Caviglia a la bateria, Jordi Mestres al contrabaix i Fernando Brox a la flauta.

Finalment, el 14 de març, a les 19h al Casal Sant Genís, serà el torn de la lírica o, més ben dit, del Lied (un tipus de composició breu per a veu i piano). El recital ens l’oferirà la soprano Ana Puche, que ha estudiat al Conservatori de Barcelona, a l’ESMUC, a la Universitat de Viena i ha col·laborat en diverses produccions, també al Liceu o al Teatre Reial de Madrid. Anirà acompanyada del manresà Roger Illa, llicenciat a l’ESMUC i un dels grans exponents en interpretació d’instruments de teclat històric, en el cas que ens ocupa, el fortepiano. Ana Puche i Roger Illa ens oferiran un concert molt singular, simulant a com es feien antigament, i ens interpretaran una selecció de peces del compositor austríac Franz Schubert.

LA CULTURA ÉS SEGURA

Després d’un any convuls, el món de la cultura ha estat un dels sectors que més estan patint la crisi derivada de la Covid-19, per aquest motiu, des de l’organització s’ha cregut convenient fer pagar l’entrada per tal d’assisitir als concerts. Us expliquem la manera de fer-ho a continuació:

 • Heu d’enviar un correu a cultura@navas.cat o trucar al 938390022, i fer constar:
  – Nom i cognoms de tots i totes les assistents al concert (us recordem que com a màxim podeu ser 6 persones i de la mateixa bombolla).
  – Un telèfon de contacte
  – Indicar el concert (o concerts) als quals voleu assistir
 • El preu de les entrades és: 1 concert: 5€ / 2 concerts: 10€ / 3 concerts: 12€.
 • Per pagar les entrades:
  – Directament a les oficines de l’OAC de l’Ajuntament de Navàs (Plaça de l’Ajuntament, 8), abans del 3 de març.
  Al Casal Sant Genís, al primer concert en què assistiu.
  En ambdós casos, se us cobrarà la totalitat de les entrades i concerts que hàgiu sol·licitat.

 

Us recordem que per compliment de la normativa, l’aforament és limitat al 50% (esteu atents i atentes a les xarxes per si s’esgoten les entrades), és obligatori l’ús de la mascareta durant tot el concert i a l’entrada i sortida de l’espectacle hi haurà gel hidroalcohòlic.

Publicació: 26/02/2021 a les 16:58
Altres notícies relacionades
Dilluns 25 de Juliol de 2022
ANEM AL LICEU! (PLACES EXHAURIDES!!)
Dilluns 25 de Juliol de 2022
PROGRAMACIÓ CASAL SANT GENÍS SEGON SEMESTRE 2022
Divendres 08 de Juliol de 2022
S’OBRE EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR A LA FIRA DE TARDOR – FIRA D’ARTESANIA DE NAVÀS (16 d’octubre de 2022)
Dimarts 28 de Juny de 2022
ARRIBA LA FESTA INTERCULTURAL A NAVÀS
Dilluns 20 de Juny de 2022
FIBLADES FA VIBRAR EL PÚBLIC DURANT LA SEVA ESTRENA EN UNA FÀBRICA VELLA DE SALLENT PLENA DE GOM A GOM
Dimarts 14 de Juny de 2022
FESTA NACIONAL DELS PAÏSOS CATALANS
Dimarts 07 de Juny de 2022
BUSQUEM EL NOU PUBILLATGE NAVASSENC!!
Dijous 19 de Maig de 2022
RECORREGUT CULTURAL I GEOLÒGIC PEL PLA DE SANT PERE "Sant Cugat del Racó, Navàs"
Dilluns 09 de Maig de 2022
CORAL NOVA DE NAVÀS, 37è Premi Flama
Dimarts 19 d'Abril de 2022
EXPOSICIÓ DE CARTELLS DE LA FIRA DE PRIMAVERA
Dimarts 12 d'Abril de 2022
40 ANYS EULÀLIA I GENÍS
Dimarts 12 d'Abril de 2022
PÍNDOLES - Teatre breu en espais vius
Divendres 01 d'Abril de 2022
PREESTRENA ESPECTACLE CICLES
Dimarts 22 de Febrer de 2022
EL CARNESTOLTES REGANSER ARRIBA A NAVÀS!
Dilluns 14 de Febrer de 2022
JURAT DE LA 18A CONVOCATÒRIA DE TESTIMONI ESCÈNIC "POBLES CREATIUS"
Subscriu-te a la newsletter de Navàs